LB_logotyp

Lediga Tjänster


Produktionsmedarbetare
Laholm 

Utlagt: 2022-08-19



Dekorcenter
Dekorcenter levererar lösningar för kunder inom visuell kommunikation. Vårt fokus är att designa, producera, sälja och montera bl. a. bildekor, dekaler, vepor och skyltar. Vi är sedan 1999 dotterbolag till Fönstermiljö i Laholm AB och vi finns i egna moderna lokaler på Nyby industriområde i Laholm.
 
Vi har ett stort antal kunder i närområdet som vi har en mycket nära och långvarig relation till. Dessutom har vi ett par kompletterande produktområden, t.ex. reflexdekor till polisfordon, med stor tillväxt där våra kunder finns i hela landet. Vi kan stolt konstatera att många av våra kunder fortsätter att vända sig till oss tack vare vår höga servicenivå, stora yrkesskicklighet och positiva bemötande.
 
Vi har en tydlig tillväxtstrategi för de kommande åren och är ett engagerat team om totalt 7 personer som jobbar sida vid sida i våra olika projekt. Nu kommer vi att utöka med en kollega i produktionen för att möta efterfrågan från våra kunder. 
 
Som en del i vår ambition om välmående medarbetare tillämpar vi rökfri arbetstid.
 
Läs mer om oss och våra produkter på www.dekorcenter.se
 
Arbetsuppgifter

Det första steget i processen, att skapa digitalt grafiskt material, utförs av dina kollegor som arbetar som grafiska designer/formgivare. Den huvudsakliga inriktningen på din roll är därefter tillverkning av material till skyltar, bildekor, dekaler, vepor m.m. En del inom detta är anpassning av datorfiler för både datorstyrd utskärning av främst reflexmaterial men även till printat material. 
 
Ett annat ansvarsområde är nästa steg i processen - applicering/montering av framställda produkter på skyltunderlag och fordon. Dessutom kommer du att arbeta med paketering av produkter samt bokning av transporter och i vissa fall utleveranser till kund samt hämtning av material. Du kommer oftast att arbeta i grupp, men även självständigt med vissa arbetsuppgifter.
 
Arbetstider är huvudsakligen måndag-torsdag 08.00-17.00 och fredag 08.00-16.00. 
 
Din Profil

Det finns en fördel om du har jobbat med montering som kräver noggrannhet och fingertoppskänsla. Oavsett arbetslivserfarenhet är det dock viktigt med en stark vilja att lära sig och utvecklas i yrket samt att ha samarbete och service i fokus då allt vi gör sker i samverkan för att nå våra kunders förväntningar. Du behöver vara flexibel och kunna växla snabbt mellan olika arbetsuppgifter.
 
Arbetsuppgifterna ställer stora krav på noggrannhet och en stadig hand då det är manuellt handarbete med mycket detaljer. Känsla för form och linjer är ett måste speciellt vid applicering av material på fordon. Monteringen på fordon underlättas dessutom om du har en god fysik, då man ibland står på pall eller stege och sträcker sig för att nå.  
 
En hel del texthantering ingår i arbetet och därför behöver du behärska det svenska språket mycket väl samt ha förståelse för engelska. 
 
Ange om du har B-körkort då det krävs för tjänsten. 
 
Anställning

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid direkt hos Dekorcenter, som inleds med 6 månaders provanställning. 


Ansökan
Lokal Bemanning och rekryteringskonsult Kristoffer Hall har ett helhetsansvar för att genomföra rekryteringen. Har du frågor om rekryteringen är du välkommen att kontakta Kristoffer på 0430-71020. Din ansökan registrerar du senast 2022-09-11 via formuläret bredvid.

Genom att fylla i ansökningsformuläret samtycker du till att vi hanterar dina personuppgifter. För mer information om denna hantering kan du läsa här
 

Ansökningsformulär


  • (Endast Word,RTF,PDF)
    (max 50 MB)
  • (Endast Word,RTF,PDF)
    (max 50 MB)