LB_logotyp

Lediga Tjänster


Produktionsmedarbetare
Laholm 

Utlagt: 2020-07-15
Dekorcenter
Dekorcenter levererar lösningar för kunder inom visuell kommunikation. Vårt fokus är att designa, producera, sälja och montera bl. a. bildekor, dekaler, vepor och skyltar. Vi är sedan 1999 dotterbolag till Fönstermiljö i Laholm AB och vi finns i egna moderna lokaler på Nyby industriområde i Laholm. Vi är diplomerade och miljöcertifierade enligt Föreningen Svensk Miljöbas krav och riktlinjer. Vi arbetar aktivt inom företaget för en miljömässigt hållbar utveckling och minskad miljöbelastning.
 
Vi är ett sammansvetsat team om totalt 7 personer som jobbar sida vid sida i våra olika projekt. Då en av våra medarbetare börjar studera till hösten, söker vi nu en ny kollega inom produktion och montering. Läs mer om oss och våra produkter på www.dekorcenter.se

Arbetsuppgifter
Den huvudsakliga inriktningen på tjänsten är produktionsarbete med framställning av material till skyltar, bildekor, dekaler, vepor m.m. En del inom detta är att köra våra printrar och skärmaskiner men även framtagning av filer, främst till reflexmaterial. Ett annat ansvarsområde är applicering/montering av framställda produkter på skyltunderlag och fordon. Dessutom kommer du att arbeta med paketering av produkter samt bokning av transporter och i vissa fall utleveranser till kund samt hämtning av material. Du kommer att arbeta både i grupp och självständigt och vi lägger stor vikt vid egenansvar.
 
Arbetstider är huvudsakligen måndag-torsdag 08.00-17.00 och fredag 08.00-16.00.

Din profil

Vår förhoppning är att du har en bakgrund inom grafisk produktion och montering, t.ex. från skyltproduktion eller foliering av fordon. Oavsett arbetslivserfarenhet är det viktigt med en stark vilja att utvecklas i yrket samt att ha samarbete och service i fokus då allt vi gör sker i samverkan för att nå våra kunders förväntningar. Du behöver vara flexibel och kunna växla snabbt mellan olika arbetsuppgifter. Du har datorvana och meriterande är kunskaper om Gerber Composer Software.
 
Arbetsuppgifterna ställer stora krav på noggrannhet och en stadig hand då det är manuellt handarbete med mycket detaljer. Känsla för form och linjer är ett måste speciellt vid applicering av material på fordon. Monteringen på fordon underlättas dessutom om du har en god fysik, då man ofta står på pall eller stege och sträcker sig för att nå.  
 
En hel del texthantering ingår i arbetet och därför behöver du behärska det svenska språket mycket väl samt ha förståelse för engelska.
 
Ange om du har B-körkort då det krävs för tjänsten.

Anställning
Tjänsten är en anställning på heltid direkt hos Dekorcenter. Tjänsten är en tillsvidareanställning som inleds med 6 månaders provanställning. Vi vill erbjuda en hälsosam arbetsmiljö och tillämpar därför rökfri arbetstid.  

Ansökan
Lokal Bemanning och rekryteringskonsult Kristoffer Hall har ett helhetsansvar för att genomföra rekryteringen. Har du frågor om rekryteringen är du välkommen att kontakta Kristoffer på 0430-71020. Din ansökan registrerar du senast 2020-08-09 via formuläret bredvid.

Genom att fylla i ansökningsformuläret samtycker du till att vi hanterar dina personuppgifter. För mer information om denna hantering kan du läsa här
 

Ansökningsformulär


  • (Endast Word,RTF,PDF)
    (max 50 MB)
  • (Endast Word,RTF,PDF)
    (max 50 MB)