LB_logotyp

Lediga Tjänster


Markisbyggare
Laholm 

Utlagt: 2020-12-18Fönstermiljö
Fönstermiljö tillverkar ett brett sortiment av solskydd som säljs till svenska återförsäljare. Produkterna omfattar allt från stora terrassmarkiser för restaurang och hemmiljö till mindre fönstermarkiser eller vertikala för hem, företag och skolor. Ingen markis serietillverkas, utan varje order är unik. Detta är möjligt tack vare en effektiv produktion, bra samarbete och gedigen erfarenhet. Familjeföretaget är i ständig utveckling och nu behöver vi förstärkning i markistillverkningen.

 För mer information, se www.fonstermiljo.se

Arbetsuppgifter
Dina kollegor på sömnadsavdelningen är i många fall första anhalten för en order. Där tillverkas duken till en vikarmsmarkis eller ett vindskydd, för att ge något exempel. Vår kunniga personal har stor kompetens och tillsammans med våra moderna maskiner är dukarna som lämnar avdelningen i toppklass.
 
Din roll tillhör avdelningen för markistillverkningen där de huvudsakliga arbetsuppgifterna är att utifrån ritning och kundorder sammanställa och bygga ihop färdiga markiser i våra produktionslokaler i Laholm. Komponenterna kommer från de olika avdelningarna och sätts samman efter kundens specifika önskemål. Allt från enklare fallarmsmarkiser för fönster till större motordrivna vikarmsmarkiser för terrass, uteservering etc. Färdigbyggda markiser kompletteras med monteringsanvisning och tillbehör (t.ex. vevarm eller utrustning för automatisk styrning) innan de emballeras för utleverans, allt för att underlätta den slutgiltiga monteringen som utförs av respektive återförsäljare. 
 
Vi behov kan du även hjälpa till med utleverans av färdiga produkter till våra återförsäljare. Det innebär lastning av skåpbil och släp samt utkörning och avlastning hos våra kunder i Sverige. Du kommer även att vara behjälplig i att skicka produkter med våra logistikpartner, t.ex. Schenker.
 
Arbetstider är måndag till fredag 07.00-16.00 och viss övertid kan förekomma.

Din profil

Erfarenhet av hantverksmässig produktion/montering samt viss metallbearbetning är meriterande. Vana vid arbete med handverktyg (borr, skruvdragare etc.) är önskvärt. B-körkort samt vana vid körning med släp kan vara en fördel vid utkörning av produkter. 
 
Vi värdesätter en person med positiv inställning och god samarbetsförmåga. Förhoppningsvis trivs du med ett praktiskt arbete och kan kombinera god kvalitet med effektivitet i planering och genomförande av produktionen.

Anställning
Vår ambition är att anställa två personer på heltid direkt hos Fönstermiljö. Du blir visstidsanställd under säsongen som startar i början på året och avrundas någon gång under eller efter sommaren. Möjlighet till tillsvidareanställning efter säsongen kan bli aktuellt. 

Ansökan
Lokal Bemanning och rekryteringskonsult Kristoffer Hall har ett helhetsansvar för att genomföra rekryteringen. Har du frågor om rekryteringen är du välkommen att kontakta Kristoffer på 0430-71020. Din ansökan registrerar du senast 2021-01-10 via formuläret bredvid.

Genom att fylla i ansökningsformuläret samtycker du till att vi hanterar dina personuppgifter. För mer information om denna hantering kan du läsa här
 

Ansökningsformulär


  • (Endast Word,RTF,PDF)
    (max 50 MB)
  • (Endast Word,RTF,PDF)
    (max 50 MB)