LB_logotyp

Lediga Tjänster


Markisbyggare (säsong)
Laholm 

Utlagt: 2019-02-05Fönstermiljö
Fönstermiljö tillverkar ett brett sortiment av solskydd som säljs till svenska återförsäljare. Produkterna omfattar allt från stora terrassmarkiser för restaurang och hemmiljö till mindre fönstermarkiser eller vertikala för hem, företag och skolor. Ingen markis serietillverkas, utan varje order är unik. Detta är möjligt tack vare en effektiv produktion, bra samarbete och gedigen erfarenhet. Familjeföretaget är i ständig utveckling och nu söker vi en person som kan avlasta i markistillverkningen under vår högsäsong från mars till slutet på sommaren.

 För mer information, se www.fonstermiljo.se

Arbetsuppgifter
Tjänstens huvudsakliga arbetsuppgifter är att utifrån ritning och kundorder sammanställa och bygga ihop färdiga markiser. Komponenterna kommer från de olika avdelningarna och sätts samman efter kundens specifika önskemål. Ett par dagar i veckan ansvarar du även för utleverans av färdiga produkter till våra kunder. Det innebär lastning av skåpbil och släp samt utkörning och avlastning hos våra kunder i södra Sverige. Du kommer även att hjälpa till med packning av kundorder för upphämtning av logistikpartner. 
 
Arbetstider är huvudsakligen 7-16 och övertid kan förekomma.

Din profil

Erfarenhet av hantverksmässig montering samt viss metallbearbetning är meriterande. Vana vid arbete med handverktyg (borr, skruvdragare etc.) är önskvärt. B-körkort samt vana vid körning med släp behövs för utkörning av produkter. 
 
Vi värdesätter en person med positiv inställning och god samarbetsförmåga. Förhoppningsvis trivs du med ett praktiskt arbete och kan kombinera god kvalitet med effektivitet i planering och genomförande av produktionen.

Anställning
Tjänsten är en anställning på heltid direkt hos Fönstermiljö. Tjänsten är en visstidsanställning under 5-6 månader med start i början på mars. 

Ansökan
Lokal Bemanning och rekryteringskonsult Kristoffer Hall har ett helhetsansvar för att genomföra rekryteringen. Har du frågor om rekryteringen är du välkommen att kontakta Kristoffer på 0430-71020. Din ansökan registrerar du senast 2019-02-17 via formuläret bredvid.

Ange hur dina möjlighet ser ut att börja inom ett par veckor och arbeta fram till och med augusti. 

Genom att fylla i ansökningsformuläret samtycker du till att vi hanterar dina personuppgifter. För mer information om denna hantering kan du läsa här
 

Ansökningsformulär


  • (Endast Word,RTF,PDF)
    (max 50 MB)
  • (Endast Word,RTF,PDF)
    (max 50 MB)