LB_logotyp

Lediga Tjänster


Redovisningskonsult 
Laholm
 

Utlagt: 2019-03-18


Företagsrevisorn i Laholm AB
Företagsrevisorn är en byrå med fyra medarbetare som har kontor i centrala Laholm. Vi har sedan mer än 20 år tillbaka erbjudit tjänster inom revision, redovisning och rådgivning, vilket omfattar allt från löpande redovisning, bokslut, årsredovisning, skatt till revision m.m. åt våra kunder. Organisationen består av Martin Johansson som är auktoriserad revisor samt tre redovisningskonsulter. Vi är medlemmar i FAR och SRF Konsulterna vilket är de största branschorganisationerna inom revision och redovisning vilket är en garanti för både kvalitet och kompetensutveckling av verksamheten samt våra medarbetare. Vi erbjuder personlig och professionell service med ett stort engagemang! 
 
För mer information, se www.foretagsrevisorn.se
 
Arbetsuppgifter
Då en av våra redovisningskonsulter kommer att gå vidare till andra utmaningar söker vi nu en ny kollega. Vi har möjlighet att anpassa nivån på tjänsten utifrån de förutsättningar som du har med dig. 
 
Med tidigare erfarenhet från rollen som redovisningskonsult kan du i ett tidigt skede börja arbeta självständigt med att upprätta bokslut, årsredovisning och deklarationer samt löpande redovisning m.m. Om du på sikt har en ambition att arbeta även inom revision finns det möjlighet att ta det steget genom att komplettera Martin, som är auktoriserad revisor.
 
För dig som nyligen har avslutat en utbildning med inriktning mot redovisning eller om du har en annan bakgrund inom ekonomirelaterat arbete kommer vi att avlasta och stötta dig i rollen för att tillse att utmaningen ligger på rätt nivå. Du kommer då att gå in i rollen som redovisningskonsult genom huvudsakligt fokus på löpande bokföring och efter hand utöka ditt ansvarsområde med mer kundkontakt samt bokslut och deklarationer. 
 
Våra kontorstider är måndag till fredag 07.30-16.00 och vi lyckas oftast släcka lampan i tid även under högsäsong.  
 
Din profil
Som person är det bra om du trivs med att planera, organisera och prioritera ditt arbete på ett effektivt sätt. Noggrannhet, ett tydligt kundfokus och en god samarbetsförmåga är andra delar som kommer att göra att du passar bra in hos oss.
 
Du behärskar svenska språket väl i tal och skrift samt har god vana vid att arbeta med en dator som stöd i arbetet. Huvudsakligen arbetar vi med Fortnox och Visma för bokföring och lön samt Wolters Kluwer för bokslut och skatt. I övrigt är det värdefullt med kunskaper i Office-programmen Word och Excel. 
 
Ibland besöker vi våra kunder och därför är det önskvärt att du har B-körkort och egen bil. 
 
AnställningDu blir anställd direkt av Företagsrevisorn i Laholm AB. Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid som inleds med 6 månaders provanställning. Startdatum enligt överenskommelse, men möjlighet finns att tillträda tjänsten under våren.  


Ansökan
Lokal Bemanning och rekryteringskonsult Kristoffer Hall har ett helhetsansvar för rekryteringen. Har du frågor om rekryteringen är du välkommen att kontakta Kristoffer på telefon 0430-71020. Din ansökan registrerar du senast 2019-04-05 via ansökningsformuläret bredvid.

Genom att fylla i ansökningsformuläret samtycker du till att vi hanterar dina personuppgifter. För mer information om denna hantering kan du läsa här. 

Ansökningsformulär


  • (Endast Word,RTF,PDF)
    (max 50 MB)
  • (Endast Word,RTF,PDF)
    (max 50 MB)