LB_logotyp

Lediga Tjänster


Bryggerimedarbetare
Laholm  
Uthyrning

Utlagt: 2019-01-23Vi söker nu en medarbetare för ett tidsbegränsat behov från vecka 6 till och med vecka 14. 

Kopparbergs Bryggeri
Kopparbergs Bryggeri är ett av Sveriges mest nytänkande bryggerier och ligger bakom bland annat varumärken som Kopparbergs Cider, Sofiero och Zeunerts Craft Beer. Vårt absolut största fokus har alltid legat på att tillverka produkter som folket älskar. Kopparbergs Cider är idag Sveriges mest sålda och exporterade cider. Lika stolta är vi över våra öl Sofiero, Zeunerts, Höga Kusten och Fagerhult som tillhör storsäljarna.

För mer information, se www.kopparbergs.se
 
Arbetsuppgifter

Du kommer att arbeta i vår produktionslinje med huvudsakligt fokus på tappning av cider på 5 liters fat (keg). Din närmaste kollega är erfaren och kommer att hjälpa dig vid introduktion och upplärning.
 
Truckkörning är en del i arbetsuppgifterna.
 
Vi lägger stort fokus på hygien och värdesätter därmed kvalitet och rutiner i arbetet. Att arbeta i linje med vårt kvalitetssystem omfattar till stor del att följa skriftliga instruktioner samt vara noga med att dokumentera olika steg i arbetsprocessen. 
 
Arbetstider är tvåskift. Vecka 1: Mån-tors 06.00-14.30 samt fredag 06.00-12.30. Vecka 2: Mån-tors 14.30-23.00 samt fredag 12.30-19.00.
                
                                        
Din Profil
D
et är meriterande med erfarenhet från produktion/industri, gärna relaterat till livsmedel. Viktigast är dock en positiv inställning och en vilja att lära sig. 
 
Du behärskar det svenska språket samt har gärna truckkort (ange behörighet i ansökan). En god fysik krävs också, då det blir ett flertal lyft i samband med arbetets utförande. 
 
Som person är du kvalitetsmedveten och självgående samt har en god förmåga att samarbeta med dina kollegor. 
 

Anställning
Du blir anställd av Lokal Bemanning och kommer att arbeta som uthyrd konsult på heltid hos Kopparbergs Bryggeri i Laholm. Anställningen utgår från ett tidsbegränsat behov från vecka 6 till och med vecka 14. Eventuellt finns möjlighet till viss förlängning.
 
Heltidsanställning med månadslön och villkor enligt befintligt kollektivavtal. Ansökan
Lokal Bemanning och rekryteringskonsult Kristoffer Hall har ett helhetsansvar för rekryteringen och uthyrningen. Har du frågor om rekryteringen är du välkommen att kontakta Kristoffer på 0430-71020.

Ansök snarast möjligt via ansökningsformuläret till höger.

Genom att fylla i ansökningsformuläret samtycker du till att vi hanterar dina personuppgifter. För mer information om denna hantering kan du läsa här. 

Ansökningsformulär


  • (Endast Word,RTF,PDF)
    (max 50 MB)
  • (Endast Word,RTF,PDF)
    (max 50 MB)