LB_logotyp

Lediga TjänsterKonstruktör
Förslöv

Utlagt: 2019-04-03NP Nilsson
NP Nilssons Trävaru AB är ett lokalt privatägt företag med fem butiker och ett Teknikcenter som ingår i Skandinaviens ledande bygghandselskedja, XL-Bygg. NP Nilsson har i mer än 110 år handlat med trävaror och byggnadsmaterial. Vi tillhandahåller det som både byggare och konsumenter behöver för sina byggnationer. Vår produktion av takstolar, emballage och väggelement har varit ett av våra fokusområden sedan tillverkningen startade för mer än 30 år sedan.

Under varumärket Teknikcenter har vi verkat i nybyggda lokaler i Förslöv sedan 2017. Nu behöver vi förstärkning av en konstruktör till vårt team vid Teknikcenter i Förslöv.
 
För mer information om NP Nilsson, se www.npn.se

Arbetsuppgifter
I våra nybyggda lokaler vid tågstationen i Förslöv finns vår produktionsenhet och vårt Teknikcenter som konstruerar och tillverkar bl. a. väggelement och takstolar till både konsumenter samt små och stora företagskunder. 
 
I rollen som konstruktör arbetar du med att hantera förfrågningar från våra kunder i projekt som kopplas till produktionsanläggningen. Du tar fram ritning och offert till kunder, vilket även omfattar en produktions-/leveransplan samt vid behov revideringar av den. 
 
Vi är medlemmar i Svenska Takstolsföreningen och certifierade för konstruktion och tillverkning av takstolar enligt högt ställda kvalitetskrav. Det innebär även att våra anställda konstruktörer genomgår utbildning samt blir certifierade för att ha en kvalitetssäkrad kompetens.
 
Arbetet är till stor del självständigt, även om du arbetar nära både dina kollegor inom konstruktion samt de som förbereder för och genomför tillverkningen. Du spenderar huvudsakligen din tid på kontoret, men kommer även att besöka kunder och byggarbetsplatser i processen.
 
Arbetstiderna är dagtid ca 7-16 eller 8-17, med visst utrymme för individuell anpassning. 


Din Profil

Du behöver erfarenhet av CAD eller motsvarande. Vi ritar och konstruerar i branschprogrammet Pamir, men kräver ingen kunskap om det då vi tillhandahåller nödvändig utbildning i introduktionspaketet. 
 
Det är önskvärt med erfarenhet av eller intresse för kundservice då rollen som konstruktör alltid utgår från att förstå och möta kundens förutsättningar och förväntningar. 
 
Vi vill dock vara tydliga med att det viktigaste är att du som person har ett stort engagemang och liksom oss en långsiktig ambition. Merparten av de kunskaper som du behöver för att klara av arbetsuppgifterna, t.ex. om våra produkter, kommer vi att lära dig. 
 
För att trivas hos NP Nilsson bör man ha mycket humor och energi, trivas med lagarbete och vara medveten om att service och kundfokus alltid är det viktigaste i det dagliga arbetet. 
 
Ange om du har B-körkort. 

Anställning
Du blir anställd direkt av NP Nilsson. Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid som inleds med 6 månaders provanställning. Startdatum enligt överenskommelse, men möjlighet finns att tillträda tjänsten under våren.  

Ansökan
Lokal Bemanning och rekryteringskonsult Kristoffer Hall har ett helhetsansvar för rekryteringen. Har du frågor om rekryteringen är du välkommen att kontakta Kristoffer på telefon 0430-71020. Din ansökan registrerar du senast 2019-04-24 via ansökningsformuläret bredvid.

Genom att fylla i ansökningsformuläret samtycker du till att vi hanterar dina personuppgifter. För mer information om denna hantering kan du läsa här. 
 

Ansökningsformulär


  • (Endast Word,RTF,PDF)
    (max 50 MB)
  • (Endast Word,RTF,PDF)
    (max 50 MB)