LB_logotyp

Lediga Tjänster


Lagermedarbetare
Grevie

Utlagt: 2019-08-27


Det går bra för oss och vi har mycket att göra på lagret i Grevie. Därför behöver vi förstärkning av ytterligare en lagermedarbetare!

NP Nilsson
NP Nilsson är ett lokalt privatägt företag som ingår i XL-BYGG. NP Nilsson har i över 110 år handlat med trävaror och byggnadsmaterial. Vi tillhandahåller det som byggare, lantbrukare, företag och konsumenter behöver för sina byggnationer. Allt ifrån grund, väggar och infästning till takstolar, väggelement, inredning, kök och bad. NP Nilsson är sedan 2014 en del av XL-BYGG. 
 
Vi på NP Nilsson tror att våra kunder uppskattar oss för att vi erbjuder bra råd och produkter med både god service och ett leende. Detta lyckas vi med tack vare engagerad personal som ständigt bidrar till att stärka kundrelationer och utveckla vår verksamhet.
 
För mer information, se www.npn.se

Arbetsuppgifter
Du kommer huvudsakligen att arbeta med att plocka och sammanställa kundorder vid huvudlagret i Grevie. Lagret i Grevie står för all hantering vid utkörning av produkter till kunder. Arbetet är delvis fysiskt krävande då stor del av produkterna tas från lagerplats och läggs på pall. Under tiderna 7-16 hjälper du dessutom våra besökande kunder, som till stor del är hantverkare och byggföretag. De har krävande behov och värderar service högt. Motviktstruck är ett av våra viktigaste stöd i det dagliga arbetet.

Arbetstiderna är tvåskift enligt nedanstående schema:

  • Vecka 1: 06.00-13.15 måndag-fredag
  • Vecka 2: 13.15-22.00 måndag-torsdag, 10.30-19.00 fredagar.


Vem söker vi?

Vi ser gärna att du har erfarenhet från en tjänst som truckförare/lagerarbetare. Truckkort för motviktstruck är ett krav, så var noga med att ange vad du har för behörighet.

Som person är du självgående och energisk samt har en god förmåga att samarbeta. Det är även avgörande att du är serviceinriktad, har en positiv inställning och trivs med ett högt arbetstempo.

Ange även hur snart du har möjlighet att tillträda tjänsten.

Anställning
Du blir anställd på heltid av Lokal Bemanning och kommer att arbeta som uthyrd konsult hos NP Nilsson i Grevie. På sikt finns möjlighet att bli anställd direkt av NP Nilsson. Ambitionen är att påbörja anställningen under september.

Ansökan
Lokal Bemanning och rekryteringskonsult Kristoffer Hall har ett helhetsansvar för rekryteringen. Har du frågor om rekryteringen är du välkommen att kontakta Kristoffer på telefon 0430-71020. Din ansökan registrerar du senast 2019-09-08 via ansökningsformuläret bredvid.

Genom att fylla i ansökningsformuläret samtycker du till att vi hanterar dina personuppgifter. För mer information om denna hantering kan du läsa här. 
 

Ansökningsformulär


  • (Endast Word,RTF,PDF)
    (max 50 MB)
  • (Endast Word,RTF,PDF)
    (max 50 MB)