LB_logotyp

Lediga Tjänster


Truckförare
Grevie

Utlagt: 2019-08-27
NP Nilsson
NP Nilsson är ett lokalt privatägt företag som ingår i XL-BYGG. NP Nilsson har i över 110 år handlat med trävaror och byggnadsmaterial. Vi tillhandahåller det som byggare, lantbrukare, företag och konsumenter behöver för sina byggnationer. Allt ifrån grund, väggar och infästning till takstolar, väggelement, inredning, kök och bad. NP Nilsson är sedan 2014 en del av XL-BYGG. 
 
Vi på NP Nilsson tror att våra kunder uppskattar oss för att vi erbjuder bra råd och produkter med både god service och ett leende. Detta lyckas vi med tack vare engagerad personal som ständigt bidrar till att stärka kundrelationer och utveckla vår verksamhet.
 
För mer information, se www.npn.se

Arbetsuppgifter
Den ena stora delen av ditt arbete blir att ta emot gods i form av lastbilsleveranser som kommer till huvudlagret i Grevie. Du lastar av, gör ankomstkontroll samt inleverans i lagersystemet och fördelar ut godset på anvisad lagerplats. 

När dina kollegor har sammanställt kundorder som är redo för utleverans lastar du gods på lastbil för utleverans till kund. 

Motviktstruck är ditt viktigaste hjälpmedel i det dagliga arbetet.

Arbetstiderna är måndag-fredag 07.00-16.00


Vem söker vi?

Vi ser gärna att du har erfarenhet från en tjänst som truckförare/lagerarbetare. Truckkort för motviktstruck är ett krav, så var noga med att ange vad du har för behörighet.

Som person är du självgående och energisk samt har en god förmåga att samarbeta. Det är även avgörande att du är serviceinriktad, har en positiv inställning och trivs med ett högt arbetstempo.

Ange även hur snart du har möjlighet att tillträda tjänsten.

Anställning
Du blir anställd på heltid av Lokal Bemanning och kommer att arbeta som uthyrd konsult hos NP Nilsson i Grevie. På sikt finns möjlighet att bli anställd direkt av NP Nilsson. Ambitionen är att påbörja anställningen under september.

Ansökan
Lokal Bemanning och rekryteringskonsult Kristoffer Hall har ett helhetsansvar för rekryteringen. Har du frågor om rekryteringen är du välkommen att kontakta Kristoffer på telefon 0430-71020. Din ansökan registrerar du senast 2019-09-08 via ansökningsformuläret bredvid.

Genom att fylla i ansökningsformuläret samtycker du till att vi hanterar dina personuppgifter. För mer information om denna hantering kan du läsa här. 
 

Ansökningsformulär


  • (Endast Word,RTF,PDF)
    (max 50 MB)
  • (Endast Word,RTF,PDF)
    (max 50 MB)