LB_logotyp

Lediga Tjänster


Servicetekniker
Laholm  

Utlagt: 2019-02-26Svensk Blästring & Maskinteknik (SBM)
SBM i Laholm är, tillsammans med moderbolaget Bäckman Blästermaskiner i Filipstad, Nordens största tillverkare av industriell blästerutrustning och sysselsätter drygt 20 medarbetare. Bland annat tillverkar vi kundanpassade slungrensmaskiner och friblästerhallar med tillhörande dammfilterlösningar. Vi brinner för att skräddarsy utrustning och tillhandahålla service inom industriell blästring för kunder över hela Europa. Bland våra nöjda kunder finns t.ex. Atlas Copco, Sandvik, SKF och Volvo. Tack vare vår lyhördhet, gedigna erfarenhet och kompetens, förbättrar vi våra kunders lönsamhet. Företaget har haft en mycket positiv utveckling och nu behöver vi förstärkning med en servicetekniker som utgår från Laholm. 
 
Läs mer om verksamheten på www.sbm.se 
 
Arbetsuppgifter
I rollen som servicetekniker kommer du till stor del att arbeta med installation, service och reparationer av våra produkter hos kunder runt om i södra Sverige. Det huvudsakliga distriktet är från Göteborg till östkusten och söderut. De kunder som befinner sig norr om detta hanteras framförallt av kollegorna som utgår ifrån Filipstad. Vid större projekt samarbetar vi även över gränserna. 

Tjänsten innebär därmed en hel del resande, vilket även omfattar några hotellnätter när du är ute på uppdrag. Vi söker därför dig som både kan och trivs med att periodvis vara på resande fot. 
Utbildning och introduktion gällande produkterna kommer att ske löpande under uppstartsfasen. Oftast är du ute på uppdrag tillsammans med en eller flera rutinerade servicetekniker, men på längre sikt kan det även hända att du genomför en del projekt på egen hand. Mellan uppdrag är du delaktig i tillverkningen av våra produkter vid verkstan i Laholm. 

Vi erbjuder dig ett fritt och utvecklande jobb med stort eget ansvarstagande i ett erfaret team av servicetekniker.


Din Profil

Vi ser gärna att du har någon form av teknisk utbildning i ryggen och gärna yrkesmässig erfarenhet som liknar rollen som servicetekniker. Kunskap och erfarenhet av problemlösande arbete inom teknik och mekanik är meriterande. Du hanterar grundläggande ritningsläsning samt enklare maskinbearbetning och svetsning.

Du behärskar svenska språket väl i tal och skrift samt har B-körkort.
 
Som person tror vi att du gynnas av att vara initiativtagande, händig och problemlösande. Om du dessutom har god samarbetsförmåga samt ett tekniskt intresse i kombination med en vilja att lära så kommer du både att trivas och utvecklas hos oss under lång tid framöver. 

Anställning
Du blir anställd på heltid direkt av Svensk Blästring & Maskinteknik AB. Tjänsten är en tillsvidareanställning som inleds med 6 månaders provanställning och omfattas av kollektivavtal med IF-Metall. Anställningen startar under våren 2019. 

Ansökan
Lokal Bemanning och rekryteringskonsult Kristoffer Hall har ett helhetsansvar för rekryteringen. Har du frågor om rekryteringen är du välkommen att kontakta Kristoffer på telefon 0430-71020. Din ansökan registrerar du senast 2019-03-15 via formuläret bredvid.

Genom att fylla i ansökningsformuläret samtycker du till att vi hanterar dina personuppgifter. För mer information om denna hantering kan du läsa här. 

Ansökningsformulär


  • (Endast Word,RTF,PDF)
    (max 50 MB)
  • (Endast Word,RTF,PDF)
    (max 50 MB)