LB_logotyp

Lediga Tjänster


Elnätansvarig
Vallberga/Laholm  

 

Utlagt: 2019-09-20


Södra Hallands Kraft stärker sin tekniska avdelning!

Södra Hallands Kraft
SHK är en kundägdenergikoncern som verkar i Laholm och delar av Båstad. Här driver vi vår verksamhet i ett moderbolag och tre dotterbolag. Vårt uppdrag är att skapa en enkel energivardag.
 
I takt med att framtidens energilandskap växer fram och efterfrågan på fossilfri och förnybar energi ökar är vi med för att möta våra kunders behov. I dag jobbar vi med elnät, biogas, serviceenergilösningar och energiförsäljning. Med innovation, nytänkande och god service gör vi det enkelt för våra kunder och lotsar dem till rätt lösning.
 
Varje arbetsuppgift bidrar starkt till lokalsamhällets utveckling. Hållbar utveckling är ett av våra kärnvärden oavsett om det gäller erbjudande av solceller, laddstationer för elbilar eller kundanpassade och klimatsmarta energilösningar. I höstas blev vi utnämnda till Årets Hållbara Företag, tack vare ett framgångsrikt arbete med satsningar inom både miljö och social påverkan.
 
Som blivande medarbetare har du många möjligheter att göra skillnad i vardagen, både för dig själv och våra kunder. Idag är vi ca 50 medarbetare och vi har många olika yrken och tjänster. Hos oss jobbar både yngre och äldre, män och kvinnor i en skön mix. Inom bolaget finns också goda möjligheter till vidareutbildning inom respektive yrkesområde.
 
Vi kommer att ha några riktigt intressanta och spännande år framför oss och vill vässa våra erbjudande ytterligare. Vår teknikavdelning blir nyckeln i denna utveckling och kommer att vara indelad i tre ansvarsområden med var sin chef, varför vi nu vill rekrytera tre nya tjänster. Uppdragen kommer att blispännande och utvecklande.
 
Vi erbjuder en modern arbetsmiljö med ett mycket gott klimat där hälsa och trivsel står i fokus!
 
Läs mer om verksamheten på www.sodrahallandskraft.se

Elnätansvarig
SHK äger, bygger, driver och underhåller elnätet i Laholm och delar av Båstad. 
Tillsammans med kollegor och externa entreprenörer ansvarar du för att fortsätta utveckla elnätet och att driva den expansiva och positiva utvecklingen i området. Arbetsgrupper inom vår verksamhet är dynamiska och sätts samman beroende på projekt och behov. Med ökad elanvändning kommer elnätet att få en central roll i energiomställningen och utvecklingen av smarta elnät kommer att vara avgörande.

Du rapporterar till Teknikchefen. I rollen ingår även att medverka i olika arbetsgrupper inom kommuner, branschorganisationer och i projekt. Du har det övergripande elnätsansvaret och leder elnätets strategiska frågor. Personalansvar för ca 10 medarbetare.      

Din profil

Vi söker dig som har en teknisk eftergymnasial utbildning inom elteknik, elkraft eller distributionsteknik, alternativt har du förvärvat motsvarande kunskaper. Du har flera års arbetslivserfarenhet från en ledande befattning inom el/-energibranschen med kunskap inom drift och underhåll av elnät samt planering och projektering. Du har kunskaper och intresse inom ekonomi, upphandlings- och utvecklingsarbete. Att kunna uttrycka dig väl i svenska såväl i tal som skrift är ett krav. Du har stor vana att hantera administrativa system, är intresserad av digitalisering och ser fördelarna med modernisering, innovation och hållbarhet. 

Vi söker dig som är prestigelös, har en god analytisk förmåga och är såväl handlingskraftig som lyhörd. Du tycker även att det är stimulerande och utvecklande att arbeta med och entusiasmera dina medarbetare och känner en drivkraft att tillsammans med dem skapa ett starkt team. Du trivs där du har övergripande ansvar och en helhetssyn över processerna.

Anställning
Du blir anställd på heltid direkt hos Södra Hallands Kraft ek. förening. Tjänsten är en tillsvidareanställning som påbörjas enligt överenskommelse.

Ansökan
Lokal Bemanning och rekryteringskonsult Kristoffer Hall har ett helhetsansvar för rekryteringen. Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Kristoffer på telefon 0430-71020. Din ansökan registrerar du senast 2019-10-13 via ansökningsformuläret bredvid.

Genom att fylla i ansökningsformuläret samtycker du till att vi hanterar dina personuppgifter. För mer information om denna hantering kan du läsa här
 

Ansökningsformulär


  • (Endast Word,RTF,PDF)
    (max 50 MB)
  • (Endast Word,RTF,PDF)
    (max 50 MB)