LB_logotyp

Lediga Tjänster


Kundtjänstmedarbetare
Laholm  

 

Utlagt: 2019-11-01


En av våra kollegor kommer att gå på föräldraledighet under första kvartalet 2020 och därför söker vi nu efter en vikarie till vårt kundserviceteam i Laholm.

Spandex Schneidler
Spandex Schneidler är Nordens ledande leverantör inom skyltproduktions- och displaybranschen. Företaget specialiserar sig på försäljning, distribution och service inom digitaltryck, skärning, fräsning, material och aluminiumbaserade skyltsystem. Spandex Schneidler representerar branschens ledande varumärken för grafiska lösningar och har ett stort antal kunder över hela världen, som är beroende av företagets breda produktutbud av lösningar, professionell rådgivning och service samt kundanpassade lösningar. 
 
Verksamheten i Laholm och Kista omsätter runt 240 miljoner och har ca 70 anställda varav ca 35 i Laholm. För mer information, se spandex.se

Arbetsuppgifter
Du kommer att arbeta i ett team med hög ambitionsnivå som består av fem kundtjänstmedarbetare och en kundtjänstchef med placering i Laholm. I funktionen ingår dessutom medarbetare som är placerade vid kontoret i Kista. Teamets huvudsakliga ansvar är att hjälpa företagskunder genom ordermottagning, rådgivning och information relaterat till produkter, leveransbesked, prisuppgifter och reklamationer. Stor del av kundservicen utförs via telefon med hjälp av affärssystemet SAP och CRM systemet Salesforce som stöd.
 
I viss omfattning arbetar teamet även med intern support till säljorganisationen samt vid t. ex. kampanjer med utgående samtal till befintliga kunder. 


Din Profil

Erfarenhet av kundservice och försäljning är önskvärt. Viktigast är dock ett stort engagemang och en vilja att lära och utvecklas.  

Som person ser vi gärna att du är serviceinriktad och självgående samt att du har en positiv inställning och trivs i ett nära samarbete med dina kollegor. Snabba kundleveranser och viss säsongspåverkan gör att du bör trivas med ett periodvis högt tempo.
 
Du behärskar det svenska språket väl i tal och skrift samt har god datorvana.

Anställning
Du blir anställd på heltid av Spandex Schneidler i Laholm. Tjänsten är ett föräldravikariat som bedöms pågå i minst ett år. I din tjänst omfattas du av kollektivavtal med Unionen. Ambitionen är att anställningen startar i januari.  

Ansökan
Lokal Bemanning och rekryteringskonsult Kristoffer Hall har helhetsansvar för rekryteringen. Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Kristoffer på telefon 0430-71020. Din ansökan registrerar du senast 2019-11-24 via formuläret till höger.

Genom att fylla i ansökningsformuläret samtycker du till att vi hanterar dina personuppgifter. För mer information om denna hantering kan du läsa mer här

Ansökningsformulär


  • (Endast Word,RTF,PDF)
    (max 50 MB)
  • (Endast Word,RTF,PDF)
    (max 50 MB)