LB_logotyp

Lediga Tjänster


Kundtjänstmedarbetare
Laholm  

 

Utlagt: 2020-07-15


En av våra kollegor kommer att vara tjänstledig för studier från och med hösten och därför söker vi nu efter en vikarie till vårt kundserviceteam i Laholm.

Spandex Schneidler
Spandex Schneidler är Nordens ledande leverantör inom skyltproduktions- och displaybranschen. Företaget specialiserar sig på försäljning, distribution och service inom digitaltryck, fordonsfoliering/car-wrapping, skyltmaterial/skyltsystem, screentryck samt bearbetning så som bockning, fräsning, skärning, arkning m.m. 
 
Spandex Schneidler representerar branschens ledande varumärken för grafiska lösningar och har ett stort antal kunder över hela världen, som är beroende av företagets breda produktutbud av lösningar, professionell rådgivning och service samt kundanpassade lösningar. 
 
Verksamheten i Laholm och Kista omsätter runt 220 miljoner och har ca 65 anställda varav ca 35 i Laholm. För mer information, se spandex.se

Arbetsuppgifter
Du kommer att arbeta i ett team med hög ambitionsnivå som består av fem kundtjänstmedarbetare och en kundtjänstchef med placering i Laholm. I funktionen ingår dessutom medarbetare som är placerade vid kontoret i Kista. Teamets huvudsakliga ansvar är att hjälpa företagskunder genom ordermottagning, rådgivning och information relaterat till produkter, leveransbesked, prisuppgifter och reklamationer. Stor del av kundservicen utförs via telefon med hjälp av affärssystemet SAP och CRM systemet Salesforce som stöd.
 
I viss omfattning arbetar teamet även med intern support till säljorganisationen samt vid t. ex. kampanjer med utgående samtal till befintliga kunder. På sikt finns en möjlighet att utvecklas i tydligare riktning mot försäljning och lägga mer fokus på arbete i vårt team av innesäljare.


Din Profil

Erfarenhet av kundservice och försäljning är ett krav. Lika viktigt är det med en passion för att hjälpa kunder samt en vilja att lyckas med försäljning.  

Som person ser vi gärna att du är serviceinriktad och motiveras av att jobba mot tydliga mål samt att du har en positiv inställning och trivs i ett nära samarbete med dina kollegor. Snabba kundleveranser och viss säsongspåverkan gör att du bör trivas med ett periodvis högt tempo.
 
Du behärskar svenska och engelska väl i tal och skrift samt har god datorvana.

Anställning
Du blir anställd på heltid av Spandex Schneidler i Laholm. Tjänsten är ett vikariat som bedöms pågå i minst ett år och kan leda till en tillsvidareanställning. I din tjänst omfattas du av kollektivavtal med Unionen. Anställningen startar i mitten på augusti, eller enligt överenskommelse. 

Ansökan
Lokal Bemanning och rekryteringskonsult Kristoffer Hall har helhetsansvar för rekryteringen. Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Kristoffer på telefon 0430-71020. Din ansökan registrerar du senast 2020-07-31 via formuläret till höger.

Genom att fylla i ansökningsformuläret samtycker du till att vi hanterar dina personuppgifter. För mer information om denna hantering kan du läsa mer här

Ansökningsformulär


  • (Endast Word,RTF,PDF)
    (max 50 MB)
  • (Endast Word,RTF,PDF)
    (max 50 MB)