LB_logotyp

Lediga Tjänster


Byggnadskonstruktör
Båstad  

Utlagt: 2020-11-20


Nu behöver vi förstärka vårt team vid huvudkontoret i Båstad med en byggnadskonstruktör som blir en viktig del i utveckling av både produkter och arbetsprocesser i vår verksamhet.

Willab Garden
Willab Garden är ett familjeföretag med stark tillväxt och gedigna rötter. Vi bedriver sedan mer än 30 år försäljning av uterum, växthus och uteplats med tillbehör till villaägare. Försäljningen sker dels genom e-handel till hela Norden och dels genom utställningsbutiker/showrooms i Båstad, Bromma, Munkedal, Greve (Danmark) och Drammen (Norge). Huvudkontoret ligger i Båstad kommun. Hos oss arbetar ca 200 personer och vi omsätter omkring 500 miljoner. 
 
Willab Garden är ett entreprenörsdrivet företag som drivs av att ständigt utveckla och förbättra. Varje år erbjuder vi nya produkter och tjänster till våra kunder samtidigt som vi vidareutvecklar konstruktion, tillverkning och leverans av våra befintliga produkter. Det erbjuder en arbetsplats med utrymme för stort engagemang och möjlighet till delaktighet och utveckling för våra medarbetare. 
 
För mer information, se www.willabgarden.se 

ArbetsuppgifterRollen som byggnadskonstruktör blir en del i teamet som arbetar med produktutveckling och kvalitetsfrågor. Att erbjuda kompletta underlag för bygglovsansökningar är en relativt ny tjänst i vårt kunderbjudande och här kan du stödja vår säljorganisation både genom att själv producera bygglovshandlingar, men även rutiner kring detta. Du kan dessutom bistå med att göra konstruktionsberäkningar, t.ex. för snö- och vindlast, samt ta fram underlag för specialmodeller till våra kunder. 
 
I samverkan med andra avdelningar, t.ex. inköp, marknad och tillverkning, kommer du att delta i arbetet med att utveckla nya produkter samt förbättra befintliga grundkonstruktioner med fokus på bland annat produktkvalitet och effektivitet i tillverkningen. Till detta område hör även utveckling och förbättring av teknisk dokumentation. 
 
Till ditt stöd har du både din chef Markus Åkergren som ansvarar för produkt- och kvalitetsfrågor sedan många år samt två andra kollegor som kompletterar dig i sina roller som kvalitetstekniker respektive projektledare. Tillsammans bildar ni ett team som kommer att arbeta med många spännande utvecklingsprojekt de kommande åren. 


Din Profil

Du har en utbildningsbakgrund eller arbetslivserfarenhet som konstruktör, ingenjör eller motsvarande inom yrkesområdet. 
 
Du bör vara bekant med lagar och regler inom konstruktion och byggnation, t.ex. BBR och EKS (europeiska konstruktionsstandarder), antingen genom studier eller arbete. 
 
CAD blir ett viktigt arbetsverktyg och därmed bör du ha med dig en god förståelse för detta samt i övrigt god vana vid att arbeta med en dator som stöd.  
 
Du behärskar både svenska och engelska väl i tal och skrift. 
Som person är det viktigt att du trivs med att planera, organisera och prioritera ditt arbete på ett effektivt sätt. Du ser positivt på att lära dig nya saker och har en god samarbetsförmåga. Du behöver dessutom trivas med att jobba med utveckling och förbättringar, för vi garanterar dig en arbetsplats som vågar tänka nytt och ständigt söka efter nya möjligheter. 

Anställning
Tjänsten är en tillsvidareanställning med 6 månaders provanställning direkt hos Willab Garden AB med start under Q1 2021 eller enligt överenskommelse. I din anställning omfattas du av vårt kollektivavtal med Unionen.   

Ansökan
Lokal Bemanning och rekryteringskonsult Kristoffer Hall stödjer Willab Garden i genomförandet av rekryteringen. Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Kristoffer på telefon 0430-71020. Din ansökan registrerar du senast 2020-12-06 via www.lokalbemanning.se 

Genom att fylla i ansökningsformuläret samtycker du till att vi hanterar dina personuppgifter. För mer information om denna hantering kan du läsa här. 

Ansökningsformulär


  • (Endast Word,RTF,PDF)
    (max 50 MB)
  • (Endast Word,RTF,PDF)
    (max 50 MB)