LB_logotyp

Lediga Tjänster


Produkt- & Kvalitetstekniker
Båstad  

Utlagt: 2019-02-08


Det är tack vare kunniga och engagerade medarbetare som vår utveckling är möjlig. Nu ökar vi ambitionsnivån ytterligare inom vårt kvalitetsarbete och rekryterar därför en kvalitetstekniker.

Willab Garden
Willab Garden är ett familjeföretag med stark tillväxt och gedigna rötter. Vi bedriver sedan mer än 30 år försäljning av uterum, pooler, uteplats och växthus med tillbehör till villaägare. Försäljningen sker dels genom e-handel, dels genom utställningsbutiker/showrooms i Båstad, Bromma, Greve/Köpenhamn och Munkedal. Export sker även till de övriga nordiska länderna. Huvudkontoret ligger i Båstad kommun. Hos oss arbetar ca 160 personer och omsättningen för 2017 uppgick till 450 miljoner. För mer information, se www.willabgarden.se
 
Arbetsuppgifter
Vi har alltid arbetat långsiktigt med fokus på kvalitet som en röd tråd i utveckling och anpassning av våra produkter. Vår ambition är att överträffa kundernas höga förväntningar och med vår fortsatta tillväxt söker vi därför en person som kan hjälpa oss att ytterligare stärka detta arbete. 
 
Som kvalitetstekniker kommer du att arbeta i en central roll som har en viktig relation till andra avdelningar som produktion, försäljning, inköp och lager. Du kommer till stor del att arbeta med utformning av rutiner för att övriga avdelningar t. ex. ska kunna genomföra egenkontroller avseende kvalitet. Det kan innefatta utveckling av digitala verktyg,anpassning av stödsystem, utbildningar, framtagning av checklistor etc. samt utveckling av nya och befintliga produkter.
 
Du kommer även att arbeta med löpande sammanställning av statistik gällande kvalitetsnyckeltal från olika avdelningar, genomföra analyser baserat på materialet samt vidtaga åtgärder. Du kommer att vara både delaktig i samt drivande inom projektarbeten som är kopplade till produktutveckling och kvalitetsförbättringar. 
 
Din närmaste kollega och chef är vår Kvalitetschef.  


Din Profil

Som person är det viktigt att du kan planera, organisera och prioritera ditt arbete på ett effektivt sätt. Du är initiativtagande och har en god samarbetsförmåga. Du behöver dessutom vara kvalitetsmedveten samt trivas med att jobba för ständiga förbättringar.
 
Vi ställer inga specifika krav på utbildningar eller arbetslivserfarenhet, men konstaterar att meriterande delar kan vara erfarenhet av projektbaserat arbete, ett tekniskt intresse, någon nivå av CAD-förståelse. Vi kommer att stå för upplärning gällande både produkter och arbetsrutiner. Det viktigaste du kan ta med dig för att lyckas i rollen är en vilja att lära och ett stort engagemang.
 
Du behärskar både svenska och engelska väl i tal och skrift samt har god vana vid att arbeta med en dator som stöd i arbetet.  

Anställning
Du blir anställd direkt av Willab Garden. Tjänsten är en tillsvidareanställning som inleds med 6 månaders provanställning. I din tjänst omfattas du av kollektivavtal med Unionen.  

Ansökan
Lokal Bemanning och rekryteringskonsult Kristoffer Hall har ett helhetsansvar för rekryteringen. Har du frågor om rekryteringen är du välkommen att kontakta Kristoffer på telefon 0430-71020. Din ansökan registrerar du senast 2019-02-28 viawww.lokalbemanning.se

Genom att fylla i ansökningsformuläret samtycker du till att vi hanterar dina personuppgifter. För mer information om denna hantering kan du läsa här. 

Ansökningsformulär


  • (Endast Word,RTF,PDF)
    (max 50 MB)
  • (Endast Word,RTF,PDF)
    (max 50 MB)