LB_logotyp

Lediga Tjänster


Säljare
Bromma  

 

Utlagt: 2019-01-15


Det är tack vare kunniga och engagerade medarbetare som vår utveckling är möjlig. Nu behöver vi förstärkning i Bromma och söker därför en serviceinriktad och långsiktig säljare.

Willab Garden
Willab Garden är ett familjeföretag med stark tillväxt och gedigna rötter. Vi bedriver sedan 30 år försäljning av uterum, pooler, uteplats och växthus med tillbehör till villaägare. Försäljningen sker dels genom e-handel, dels genom utställningsbutiker/showrooms i Båstad, Bromma, Greve/Köpenhamn och Munkedal. Export sker även till de övriga nordiska länderna. Huvudkontoret ligger i Båstad kommun. Hos oss arbetar ca 160 personer och omsättningen för 2017 uppgick till 450 miljoner. För mer information, se www.willabgarden.se

Arbetsuppgifter
Som säljare på Willab Garden ansvarar man för rådgivning och försäljning till privatpersoner av hela sortimentet vilket omfattar uterum, växthus, uteplats och pool. Vi möter kunderna huvudsakligen då de tar kontakt med oss via telefon, mail och hemsidan samt i mindre omfattning då de besöker vår butik. 

En viktig del i arbetet är att göra en bra behovsanalys för att tydliggöra kundens önskemål gällande användning samt förutsättningar för de aktuella produkterna. Därefter anpassas och presenteras olika modeller och valmöjligheter. Arbetsuppgifterna omfattar även offertskapande, uppföljningar, orderregistrering, viss reklamationshantering samt att hantera allmänna produktfrågor. 
 
Målet är att genom god kundservice uppfylla alla de krav och förväntningar som kunden har i sitt köp. Vi ska finnas på plats före, under och efter kundens köp och ge god service i alla delar av köpprocessen.

Som ny säljare kommer du att få mycket stöd både från kollegor och teamledare som finns till din hjälp under introduktionen och i det dagliga arbetet. 


Din profil

Erfarenhet av försäljning och kundkontakt är meriterande. Det underlättar dessutom om du har viss praktisk förståelse samt intresse för hem och trädgård för att kunna relatera till våra kunder och produkter. 

Du behärskar det svenska språket väl i tal och skrift. God datorvana är en förutsättning för att klara av tjänsten.

Som person är det viktigt att du är serviceinriktad och positiv samt kan planera och genomföra ditt arbete på ett strukturerat sätt. En problemlösande förmåga underlättar då din kund ofta har en vision om slutprodukten men behöver din hjälp för att hitta praktiska lösningar.

Anställning
Du blir anställd direkt av Willab Garden i Bromma. Tjänsten är en tillsvidareanställning som inleds med 6 månaders provanställning. I din tjänst omfattas du av kollektivavtal med Unionen.  

Ansökan
Lokal Bemanning och rekryteringskonsult Kristoffer Hall har ett helhetsansvar för rekryteringen. Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Kristoffer på telefon 0430-71020.

Din ansökan registrerar du senast 2019-01-30 via ansökningsformuläret bredvid.

Genom att fylla i ansökningsformuläret samtycker du till att vi hanterar dina personuppgifter. För mer information om denna hantering kan du läsa här. 

Ansökningsformulär


  • (Endast Word,RTF,PDF)
    (max 50 MB)
  • (Endast Word,RTF,PDF)
    (max 50 MB)