LB_logotyp

Lediga Tjänster


Butikssäljare
Båstad  

 

Utlagt: 2021-03-17


Vi växer så det knakar och behöver förstärkning inom försäljning i vår helt nya butik i Båstad! 

Willab Garden
Willab Garden är ett familjeföretag med stark tillväxt och gedigna rötter. Vi bedriver sedan mer än 30 år försäljning av uterum, växthus och uteplats med tillbehör till villaägare. Försäljningen sker dels genom e-handel till hela Norden och dels genom butiker/showrooms i Båstad, Bromma, Munkedal, Greve (Danmark) och Drammen (Norge). Huvudkontoret ligger i Båstad kommun. Hos oss arbetar ca 200 personer och vi omsätter omkring 500 miljoner. 
 
Willab Garden är ett entreprenörsdrivet företag som drivs av att ständigt utveckla och förbättra. Det erbjuder en arbetsplats med utrymme för stort engagemang och möjlighet till delaktighet och utveckling för våra medarbetare. 
 
Nu har vi precis tagit ännu ett stort steg genom att bygga ett helt nytt showroom i Båstad som inte bara fördubblar butiksytan utan även får sällskap av en restaurang för kunder och besökare samt (snart) en helt ny kontorsbyggnad. 2020 var ett ovanligt år som för vår del innebar rekordförsäljning och fortsatt stark trend kopplat till privatpersoners investeringar i hem och trädgård. Vi ser mycket ljust på framtiden och vill därför förstärka vårt försäljningsteam.
 
För mer information om oss, se www.willabgarden.se 

Arbetsuppgifter
Du kommer tillsammans med kollegor i ditt team att arbeta med fokus på butiksförsäljning av växthus/uterum. I det arbetet ingår det att möta kunderna för att genomföra behovsanalys, vägleda i valen av produkter samt tillbehör och hjälpa dem att ta första stegen i köp-processen. I mån av tid tar du även hand om inkommande kontakter via telefon, mail och förfrågningar från hemsidan.

En viktig del i arbetet är att göra en bra behovsanalys för att tydliggöra kundens önskemål gällande användning samt förutsättningar för de aktuella produkterna. Därefter anpassas och presenteras olika modeller och valmöjligheter. I nästa led kommer dina kollegor att stötta med offertskapande, uppföljningar, orderregistrering och eventuella frågor som uppstår efter försäljningen. 
 
Målet är att genom god kundservice uppfylla alla de krav och förväntningar som kunden har i sitt köp. Vi ska finnas på plats före, under och efter kundens köp och ge god service i alla delar av köpprocessen. Som ny säljare kommer du att få mycket stöd både från kollegor och teamledare som finns till din hjälp under introduktionen och i det dagliga arbetet. 
 
Arbetstider är huvudsakligen måndag-fredag kl. 10.00-18.00 samt varannan lördag kl. 10.00-14.00.

Din Profil

Erfarenhet av försäljning och kundkontakt är ett krav. Det underlättar dessutom om du har viss praktisk förståelse och/eller intresse för hem och trädgård för att kunna relatera till våra kunder och produkter. 

Du behärskar det svenska språket väl i tal och skrift och god datorvana är en förutsättning för att klara av tjänsten.
Som person är det viktigt att du är serviceinriktad och positiv samt kan planera och genomföra ditt arbete på ett strukturerat sätt. Kreativitet och en problemlösande förmåga underlättar, då din kund ibland har en vision om slutprodukten men behöver din hjälp för att hitta praktiska lösningar.

Anställning
Du blir anställd på heltid direkt hos Willab Garden AB. Tjänsten är en tidsbegränsad anställning till sista augusti med start snarast möjligt. I din anställning omfattas du av kollektivavtal med Unionen.

Vår förhoppning är att trenden med stark efterfrågan på våra produkter håller i sig och att vi därmed kan få möjlighet att erbjuda en förlängning av anställningen. Mer beslutsunderlag för det kommer vi att få längs vägen och då ser vi till att erbjuda god insyn och möjlighet till planering för din skull. 

Ansökan
Lokal Bemanning och rekryteringskonsult Kristoffer Hall har helhetsansvar för rekryteringen. Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Kristoffer på telefon 0430-71020. Din ansökan registrerar du senast 2021-03-31 via ansökningsformuläret på denna sida. 

Urval och intervjuer sker löpande. Ange gärna när du har möjlighet att tillträda tjänsten om det blir aktuellt.

Genom att fylla i ansökningsformuläret samtycker du till att vi hanterar dina personuppgifter. För mer information om denna hantering kan du läsa här. 

Ansökningsformulär


  • (max 50 MB)
  • (max 50 MB)