LB_logotyp

Lediga Tjänster


Grafisk Designer
Laholm

Utlagt: 2022-07-08Dekorcenter
Dekorcenter levererar lösningar för kunder inom visuell kommunikation. Vårt fokus är att designa, producera, sälja och montera bl. a. bildekor, dekaler, vepor och skyltar. Vi är sedan 1999 dotterbolag till Fönstermiljö i Laholm AB och vi finns i egna moderna lokaler på Nyby industriområde i Laholm.
 
Vi har ett stort antal kunder i närområdet som vi har en mycket nära och långvarig relation till. Dessutom har vi ett par kompletterande produktområden, t.ex. reflexdekor till polisfordon, med stor tillväxt där våra kunder finns i hela landet. Vi kan stolt konstatera att många av våra kunder fortsätter att vända sig till oss tack vare vår höga servicenivå, stora yrkesskicklighet och positiva bemötande.
 
Vi har en tydlig tillväxtstrategi för de kommande åren och är ett engagerat team om totalt 7 personer som jobbar sida vid sida i våra olika projekt. Nu söker vi med god framförhållning en ny kollega med erfarenhet inom branschen, som kan följa med oss på resan när en rutinerad grafisk designer kommer trappa ned mot pension.
 
Det finns god möjlighet till anpassning av startdatum och successiv överlämning under en längre tidsperiod. Vår ambition är mycket långsiktig och vi hoppas på att väcka intresse hos dig som redan är kunnig inom yrket men söker en ny plats eller ett engagerat team med en positiv utvecklingskurva.
 
Som en del i vår ambition om välmående medarbetare tillämpar vi rökfri arbetstid.
 
Läs mer om oss och våra produkter på www.dekorcenter.se

Arbetsuppgifter
I rollen som grafisk designer hos oss kommer du att jobba med hela spannet från kundkontakt till design och förberedelse inför produktion. Produktion och montering/applicering har vi duktiga kollegor som sköter om.
 
Vid din sida har du bland annat en rutinerad grafisk designer i form av Erika som har varit med oss i många år samt Patrik som arbetar med ett övergripande ansvar samt stärker upp inom försäljning. I din roll handlar kundkontakt om att ta hand om våra befintliga samt nytillkomna kunder och deras behov. I många fall är vi med i ett tidigt skede som bollplank och konsulter för att hitta en bra lösning och i andra fall handlar det om att producera utifrån ett befintligt material och koncept.
 
Den huvudsakliga inriktningen för din del blir att skapa original för skyltar, bildekor, dekaler, vepor, designa logotyper m.m. Vi arbetar till stor del med Adobe Illustrator, Gerber Omega Composer, Adobe Photoshop och InDesign i Windows-miljö.
 
Arbetstider är huvudsakligen måndag-torsdag 08.00-17.00 och fredag 08.00-16.00 men viss individuell anpassning kan göras.

Din profil

Vi räknar med att du har arbetat som grafisk designer/formgivare under ett antal år och har erfarenhet och förståelse för just vår branschinriktning med fysiska produkter som t.ex. skyltar. Det är värdefullt om du har arbetat både med den digitala och den fysiska produktionen.
 
Känsla för färg och form är en viktig del i hantverket på samma vis som en serviceinriktad inställning och omtanke om kunderna är det som gör att vi får förnyat förtroende att hjälpa dem.
 
En hel del texthantering ingår i arbetet och därför behöver du behärska det svenska språket mycket väl samt ha förståelse för engelska.
 
Som person hoppas vi att du kan jobba självständigt när det krävs samt både hjälper och tar hjälp av dina kollegor när det behövs. Vi är ett glatt gäng som skrattar ofta och hoppas att även du ser arbetsplatsen som en möjlighet att ha roligt och umgås. 
 
Ange om du har B-körkort då det krävs för tjänsten.

Anställning
Du blir anställd direkt av Dekorcenter. Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid. Startdatum enligt överenskommelse. 

Ansökan
Lokal Bemanning och rekryteringskonsult Kristoffer Hall stödjer Dekorcenter i genomförandet av rekryteringen. Har du frågor om tjänsten och rekryteringen är du välkommen att kontakta Kristoffer på telefon 0430-71020. Din ansökan registrerar du senast 2022-08-14 via ansökningsformuläret bredvid.

Genom att fylla i ansökningsformuläret samtycker du till att vi hanterar dina personuppgifter. För mer information om denna hantering kan du läsa här. 
 

Ansökningsformulär


  • (Endast Word,RTF,PDF)
    (max 50 MB)
  • (Endast Word,RTF,PDF)
    (max 50 MB)