LB_logotyp

Lediga Tjänster


Redovisningskonsult
Laholm 

Utlagt: 2022-01-06Ekonomihuset i Laholm AB
Ekonomihuset i Laholm är en lokal redovisningsbyrå med fyra anställda som drivs av Marie Schön och Åsa Ahlby som båda är auktoriserade redovisningskonsulter med lång erfarenhet. Tillsammans erbjuder vi tjänster inom löpande redovisning, bokslut, deklaration, skatterådgivning och bolagsbildning. 
 
Vi har en medarbetare som går på föräldraledighet under våren, men då vi har en stadigt ökande efterfrågan har vi beslutat att utöka med ytterligare en tillsvidareanställd kollega istället för att ta in en vikarie. Vi hoppas att Du vill bli vår nya kollega och ta chansen att växa inom en framtidsbransch som ständigt utvecklas. 
 
Vi trivs som bäst när vi har roligt tillsammans och gemensamt bidrar till att våra kunder fortsätter att vara nöjda. Vårt kontor ligger i trevliga lokaler på Kullsgårdsvägen 20 i Laholm. 

Arbetsuppgifter
Vi söker en redovisningskonsult som redan från början eller på sikt kommer att jobba självständigt med alla delar inom löpande redovisning, bokslut och deklarationer. För en person med erfarenhet från branschen kan vi erbjuda en bred roll redan från start. 
 
För dig som har en annan bakgrund inom ekonomi kommer både Marie och Åsa att vara ett värdefullt och närvarande stöd i att komma in i rutiner med den löpande redovisningen samt på sikt att växa in i en bredare roll som omfattar både bokslut, deklarationer och rådgivning samt fördjupad kundkontakt. 
 
Delar som kommer att ingå i arbetsuppgifterna är löpande bokföring, lönehantering, arbetsgivardeklarationer och moms. Löpande kontakt och avstämningar med våra kunder både för att få information och underlag men även besvara frågor samt bistå med rådgivning är en viktig del i arbetet. 
 
Systemen vi arbetar mest med är Visma och Fortnox för löpande arbete samt Wolters Kluwer för bokslut och deklarationer.
 
Vår grundtanke är att erbjuda en heltidsanställning, men kan även tänka oss en omfattning ner till 75% för dig som tycker att det ger en bättre balans med familj, fritid eller annat engagemang. Arbetstider i övrigt är måndag till fredag 08.00-17.00, med möjligheter till individuell anpassning. 

Din profil

Det viktigaste är inte att du redan kan allt utan att du har en bra ekonomisk grund att stå på samt en ambition om att lära dig mer och utvecklas i takt med rollen och branschen. En bra grund är att ha arbetat med löpande redovisning på ett eller flera företag, eventuellt i kombination med en utbildning inom redovisning. 
 
Du har goda datorkunskaper och behärskar det svenska språket väl i både tal och skrift. 
 
Vi söker dig som trivs med att jobba i en mindre arbetsgrupp med ett stort engagemang. Som redovisningskonsult har du en stor portion noggrannhet, fokus och effektivitet i ditt arbetssätt och får dessutom möjlighet att vara social, serviceinriktad och relationsbyggande i kontakten med kunder. 

Anställning
Tjänsten är en tillsvidareanställning direkt hos Ekonomihuset i Laholm AB med start enligt överenskommelse. 

Ansökan
Lokal Bemanning och rekryteringskonsult Kristoffer Hall håller i rekryteringsprocessen. Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Kristoffer på telefon 0430-71020. Din ansökan registrerar du senast 2022-01-28  via formuläret bredvid.

Genom att fylla i ansökningsformuläret samtycker du till att vi hanterar dina personuppgifter. För mer information om denna hantering kan du läsa här
 

Ansökningsformulär


  • (Endast Word,RTF,PDF)
    (max 50 MB)
  • (Endast Word,RTF,PDF)
    (max 50 MB)