LB_logotyp

Lediga Tjänster


Bryggerimedarbetare
Laholm

Utlagt: 2023-02-15


Vi söker nu två produktionsmedarbetare till bryggeriet i Laholm för ett tidsbegränsat behov vecka 13-26. 

Kopparbergs Bryggeri
Kopparbergs Bryggeri är ett av Sveriges mest nytänkande bryggerier och ligger bakom bland annat varumärken som Kopparbergs Cider, Sofiero och Zeunerts Craft Beer. Vårt absolut största fokus har alltid legat på att tillverka produkter som folket älskar. Kopparbergs Cider är idag Sveriges mest sålda och exporterade cider. Lika stolta är vi över våra öl Sofiero, Zeunerts, Höga Kusten och Fagerhult som tillhör storsäljarna.

För mer information om verksamheten, se www.kopparbergs.se

Arbetsuppgifter

Du kommer att arbeta i bryggeriet i Laholm som har huvudsakligt fokus på tappning av cider och specialprodukter inom Kopparbergs sortiment. Som bryggerimedarbetare är man en del i arbetslaget som tillser att produktionslinjen fungerar vilket till stor del handlar om:
 

  • Övervakning av maskiner och se till så att de producerar enligt plan.
  • Fylla på material och utföra omställningar i maskinerna.

 
I verksamheten har vi stort fokus på hygien och värdesätter därmed kvalitet och rutiner i arbetet. Att arbeta i linje med vårt kvalitetssystem omfattar till stor del att följa skriftliga instruktioner samt vara noga med att dokumentera olika steg i arbetsprocessen. 
 
Truckkörning är en del i arbetsuppgifterna. Ange därför om du redan har behörighet för truck alternativt om vi behöver lösa det före/efter anställningens start. 
 
Perioden kommer huvudsakligen att baseras på tvåskiftsarbete. Övriga delar av året förekommer även arbete dagtid. 
 
Ordinarie produktionstider vid tvåskift: 
Vecka 1: Mån-tors 06.00-14.30 samt fredag 06.00-12.00. 
Vecka 2: Mån-tors 14.30-23.00 samt fredag 12.00-19.00.
 
Ordinarie produktionstider vid dagtidsarbete: 
Mån-tors 07.00-16.30 samt fredag 07.00-13.00                                        

Din profil

Det är meriterande med erfarenhet från produktion/industri. Viktigast är dock en positiv inställning och en vilja att lära sig. 
 
Du behärskar det svenska språket samt har gärna truckkort (ange behörighet i ansökan). 
 
Som person är du kvalitetsmedveten och självgående samt har en god förmåga att samarbeta med dina kollegor. 

Anställning
Du blir anställd av Lokal Bemanning och kommer att arbeta som uthyrd konsult på heltid hos Kopparbergs Bryggeri i Laholm. Anställningen utgår från ett tidsbegränsat behov från vecka 13 till och med vecka 26. Eventuellt finns möjlighet till förlängning och långsiktig direktanställning hos Kopparberg. 
 
Heltidsanställning med månadslön och villkor enligt befintligt kollektivavtal. 

Ansökan
Lokal Bemanning och rekryteringskonsult Kristoffer Hall har ett helhetsansvar för rekryteringen. Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Kristoffer på telefon 0430-71020. Din ansökan registrerar du snarast via ansökningsformuläret bredvid.

Genom att fylla i ansökningsformuläret samtycker du till att vi hanterar dina personuppgifter. För mer information om denna hantering kan du läsa här. 
 

Ansökningsformulär


  • (Endast Word,RTF,PDF)
    (max 50 MB)
  • (Endast Word,RTF,PDF)
    (max 50 MB)