LB_logotyp

Lediga Tjänster


Lås & Larmtekniker
Laholm

Utlagt: 2023-08-30Laholmshem
Laholmshem är det samlande namnet på Laholms kommuns helägda fastighetskoncern innefattandes två bolag, Laholmshem AB och Kommunfastigheter i Laholm AB med drygt 100 anställda som tillsammans förvaltar 230.000 kvm, varav halva ytan är 1550 lägenheter, resten förvaltningsbyggnader (främst skolor och förskolor). 
 
Utmärkande för fastighetskoncernen är en tydlig satsning på mycket hög egen kompetens inom projektledning, byggteknik, utemiljö, städ, driftteknik, upphandling, ekonomi, HR, fastighetsskötsel, tidiga skeden och kundtjänst. Bolagskoncernen omsatte 2022 knappt 300 miljoner. Bolaget är idag utlokaliserat på 2 kontor men beslut är tagna att flytta ihop verksamheten i ett gemensamt kontor. 
 
Det arbete som vi gör gemensamt har på både kort och lång sikt stor betydelse för såväl individer som verksamheter. För dig som vill bidra till den lokala samhällsutvecklingen och bli en viktig del i våra stora framtidsprojekt finns det nu en möjlighet i rollen som Lås & Larmtekniker.  
 
För mer information om verksamheten, se www.laholmshem.se
 
Vårt Erbjudande

  • En roll med stor möjlighet att påverka din vardag.
  • Ett dynamiskt team med hög ambitionsnivå.
  • Företagskultur som värderar engagemang, utveckling och eget ansvar.
  • Erfarna chefer och medarbetare som ger dig stort förtroende och mycket stöd.
  • Verksamhet med starkt mandat från ägare samt stabil projektfinansiering. 
  • Kontinuerlig kompetensutveckling i form av kurser.
  • Utöver vanliga friskvårdsförmåner möjlighet till ett svettigt träningspass i veckan på arbetstid.
  • En mix av kollegor som gör vardagen mycket tillfredsställande.

Ditt Fokus
I dagsläget är verksamheten mycket beroende av extern leverantör för att hantera lås och larm samt relaterade områden. Med en tydlig ambition om att ytterligare öka den egna förmågan, både för att klara av mer i egen regi och för att bli en bättre beställare av externt stöd, tas nu ett viktigt steg genom att utöka organisationen med en erfaren Lås & Larmtekniker. Rollen kommer att vara av stor betydelse både i ett tidigt projektskede liksom i det löpande arbetet med installation, underhåll etc. 
 
Rollen kommer att ingå i gruppen av drifttekniker, med Mikael Waller som erfaren teamledare. Tjänsten har möjlighet att utformas utifrån den kompetens och ambition som du tar med dig. I rollen kommer du att ha ansvar för underhåll och reparation av verksamhetens passersystem, inbrottslarm samt kamerabevakning. I ditt arbete kommer du att ha ett nära samarbete med både verksamheter och andra tekniker/kollegor inom företaget. Dessutom kan du även bli tillfrågad att utföra andra installationsrelaterade uppgifter vid behov. 
 
I arbetsuppgifterna ingår bland annat: 
 
  • Installation, underhåll och reparation av lås, passersystem och inbrottslarm
  • Säkerställa att kundernas lås, passersystem och inbrottslarm är i fullt fungerande skick
  • Genomföra felsökning och diagnostisering av problem med befintliga system
 
På sikt finns det bra möjligheter att utvecklas vidare.

Din Profil
Vi söker dig som trivs i en roll med varierande arbetsuppgifter och god möjlighet till eget ansvarstagande. 
 
Vi ser gärna att du även har;
 
o   Erfarenhet av att arbeta med passersystem och inbrottslarm
o   Certifiering som RCO-tekniker eller åtminstone goda kunskaper i RCO
o   God teknisk förståelse och förmåga att arbeta med komplexa system
o   God kännedom om mekaniska lås och dörrautomatik
o   Förmåga att arbeta självständigt och ta initiativ
o   B-körkort

Anställning
Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid direkt hos Laholmshem (inte Lokal Bemanning), med start under hösten. Du kommer att omfattas av kollektivavtal med Vision. 

Ansökan
Lokal Bemanning och rekryteringskonsult Kristoffer Hall stödjer Laholmshem i genomförandet av rekryteringen. Har du frågor om tjänsten och rekryteringen är du välkommen att kontakta Kristoffer på 0430-710 20. 
 
Syftet med rekryteringsprocessen är att ge möjlighet till ömsesidig förståelse och succesivt erbjuda ett bra beslutsunderlag för de som följer med på resan. Kontakter och ansökningar hanteras mycket diskret. 

Din ansökan registrerar du senast 2023-09-24 via ansökningsformuläret bredvid.

Genom att fylla i ansökningsformuläret samtycker du till att vi hanterar dina personuppgifter. För mer information om denna hantering kan du läsa här. 
 

Ansökningsformulär


  • (max 50 MB)
  • (max 50 MB)
  • (max 50 MB)