LB_logotyp

Lediga Tjänster
Senior Redovisningskonsult/Rådgivare
Laholm 

Utlagt: 2022-06-13
Sista ansökningsdatum: 2022-06-30Ludvig & Co
Ludvig & Co är ett rådgivningsföretag med lång historik och förankring på många små och stora orter i Sverige. Vårt huvudsakliga fokus är tjänster och rådgivning inom redovisning, bokslut, deklarationer och skatt kompletterat av juridik, affärsrådgivning och fastighetsförmedling. Vi är totalt 1300 medarbetare på 130 orter som arbetar med stöd och rådgivning till drygt 70 000 kunder. 
 
Det är en styrka att ha lokala kontor som arbetar nära våra kunder för att bygga långsiktiga relationer och förståelse samtidigt som vi gemensamt utgör Sveriges största rådgivningsföretag med bred kompetens och specialister som finns tillgängliga för att stötta i alla möjliga situationer. 
 
I Laholm har vi ett mindre team som består av redovisningskonsulter/rådgivare som förstärks av jurister, affärsrådgivare och fastighetsförmedlare från närliggande kontor för att tillse att kunderna i Laholmsområdet får ta del av vårt totala utbud av tjänster och kompetens. 
 
Varje dag tar vi nästa steg mot att vara småföretagarens bästa rådgivare och att skapa framgångsrika företagare. Nu har vi behov av att förstärka vårt team med en redovisningskonsult/rådgivare som blir en viktig del i vårt dagliga arbete med redovisning och rådgivning.
 
För mer information, se www.ludvig.se 


Arbetsuppgifter
Du kommer att arbeta i ett team med sju personer som har kundansvar och hanterar löpande redovisning vilket omfattar bland annat bokföring, lön, arbetsgivardeklarationer och moms. En del av kollegorna är redan auktoriserade redovisningskonsulter och några fortsätter i den riktningen. För dig som har kommit en bit på resan som redovisningskonsult ligger fokus i större utsträckning på bokslut, årsredovisning, deklarationer och mer kvalificerad rådgivning. 
 
Vårt team har kommit långt i digitaliseringsprocessen och vi ser gärna att du bidrar till fortsatt utveckling både internt och genom att inspirera och stötta kunder i detta arbete. 
 
I rollen får du en hel del kundkontakt som täcker in allt från återkommande avstämningar till rådgivning under alla faser i företagande såsom uppstart, utveckling och avveckling av verksamhet.  
 
Vi arbetar ständigt med utveckling av vår kompetens och har genom vår stora organisation goda möjligheter att erbjuda utbildningar samt en väg mot auktorisation för dig som inte redan har det.
 
Våra arbetstider är huvudsakligen 07.45-16.30, med god möjlighet till flex för att underlätta i vardagspusslet. Under sommarmånaderna slutar vi dessutom en timme tidigare (15.30).

Din profil

Vi tror att du har kommit en bit på vägen som redovisningskonsult och nu vill ta ytterligare ett steg. Kanske har du arbetat i en liknande roll och inte fått möjlighet att utvecklas vidare, kanske trivs du bättre i ett mindre team som ändå har tillgång till den större organisationens resurser och kompetens. 
 
Som person är det värdefullt om du är strukturerad, noggrann och pedagogisk. Om du dessutom är en social lagspelare kommer du att trivas med ett nära samarbete med kollegorna i teamet samt många kontakter med våra kunder. 

Anställning
Tjänsten är en tillsvidareanställning direkt hos Ludvig & Co i Laholm.

Ansökan
Lokal Bemanning och rekryteringskonsult Kristoffer Hall samordnar rekryteringsprocessen. Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Kristoffer på telefon 0430-71020. Din ansökan registrerar du senast 2022-06-30 via formuläret bredvid.

Genom att fylla i ansökningsformuläret samtycker du till att vi hanterar dina personuppgifter. För mer information om denna hantering kan du läsa här
 

Ansökningsformulär


  • (Endast Word,RTF,PDF)
    (max 50 MB)
  • (Endast Word,RTF,PDF)
    (max 50 MB)