LB_logotyp

Lediga Tjänster
Redovisningskonsult/Rådgivare
Laholm 

Utlagt: 2022-07-08
Sista ansökningsdatum: 2022-08-07Ludvig & Co
Ludvig & Co är ett rådgivningsföretag med lång historik och förankring på många små och stora orter i Sverige. Vårt huvudsakliga fokus är tjänster och rådgivning inom redovisning, bokslut, deklarationer och skatt kompletterat av juridik, affärsrådgivning och fastighetsförmedling. Vi är totalt 1300 medarbetare på 130 orter som arbetar med stöd och rådgivning till drygt 70 000 kunder. 
 
Det är en styrka att ha lokala kontor som arbetar nära våra kunder för att bygga långsiktiga relationer och förståelse samtidigt som vi gemensamt utgör Sveriges största rådgivningsföretag med bred kompetens och specialister som finns tillgängliga för att stötta i alla möjliga situationer. 
 
I Laholm har vi ett mindre team som består av redovisningskonsulter/rådgivare som förstärks av jurister, affärsrådgivare och fastighetsförmedlare från närliggande kontor för att tillse att kunderna i Laholmsområdet får ta del av vårt totala utbud av tjänster och kompetens. I teamet har vi ett nära samarbete och jobbar hela tiden för att stötta och hjälpa varandra att både hantera det löpande och att utvecklas. Inte minst har vi väldigt roligt tillsammans! 
 
Varje dag tar vi nästa steg mot att vara småföretagarens bästa rådgivare och att skapa framgångsrika företagare. Nu har vi behov av att förstärka vårt team med en redovisningskonsult/rådgivare som blir en viktig del i vårt dagliga arbete med redovisning och rådgivning.
 
För mer information, se www.ludvig.se 


Arbetsuppgifter
Du kommer att arbeta i ett team med sju personer som har kundansvar och hanterar löpande redovisning vilket omfattar bland annat bokföring, lön, arbetsgivardeklarationer och moms. De som har kommit en bit på resan som redovisningskonsult arbetar även med bokslutsarbete, deklarationer och mer kvalificerad rådgivning, vilket blir ett kommande utvecklingssteg för dig som är nyare i rollen.  
 
Som redovisningskonsult kommer du efter hand att arbeta mer med kundkontakt som täcker in allt från återkommande avstämningar till rådgivning under alla faser i företagandet. 
 
Vårt team har kommit långt i digitaliseringsprocessen och vi ser gärna att du bidrar till fortsatt utveckling både internt och genom att inspirera och stötta kunder i detta arbete. 
 
Vi arbetar ständigt med utveckling av vår kompetens och har genom vår stora organisation goda möjligheter att erbjuda utbildningar samt en väg mot auktorisation för dig som inte redan har det.
 
Våra arbetstider är huvudsakligen 07.45-16.30, med god möjlighet till flex för att underlätta i vardagspusslet. Under sommarmånaderna slutar vi dessutom en timme tidigare (15.30).

Din profil

En bakgrund som ger dig en bra start i rollen som redovisningskonsult kan vara t.ex. erfarenhet som ekonomiassistent, redovisningsekonom eller ekonomiansvarig, gärna i kombination med en utbildning inom ekonomi/redovisning. 
 
Om du redan har erfarenhet som redovisningskonsult kan vi givetvis anpassa rollen efter din nivå. Annars erbjuder vi både stöttning i teamet så väl som en vidareutbildningsplan för att du ska kunna växa in i rollen. Det viktiga är att du vill fortsätta utvecklas och både dra nytta av dina tidigare erfarenheter och fortsätta förvärva nya. 
 
Om du är en social och relationsbyggande lagspelare kommer du att trivas i ett nära samarbete med kollegorna i teamet samt många kontakter med våra kunder. 

Anställning
Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid med Ludvig & Co i Laholm som arbetsgivare.

Ansökan
Lokal Bemanning och rekryteringskonsult Kristoffer Hall samordnar rekryteringsprocessen. Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Kristoffer på telefon 0430-71020. Din ansökan registrerar du senast 2022-08-07 via formuläret bredvid.

Genom att fylla i ansökningsformuläret samtycker du till att vi hanterar dina personuppgifter. För mer information om denna hantering kan du läsa här
 

Ansökningsformulär


  • (Endast Word,RTF,PDF)
    (max 50 MB)
  • (Endast Word,RTF,PDF)
    (max 50 MB)