LB_logotyp

Lediga Tjänster


Konstruktör
Förslöv

Utlagt: 2022-06-17NP Nilsson
NP Nilsson är ett lokalt privatägt företag som i mer än 100 år har bedrivit handel med trävaror och byggnadsmaterial. NP Nilsson har sju stycken butiker från Helsingborg till Halmstad på västkusten och dessutom en produktionsanläggning med ett tillhörande Teknikcenter för tillverkning av prefabricerade lösningar som takstolar, väggelement, emballage och kompletta villor. Förra året omsatte NP Nilsson ca 600 miljoner och trenden fortsätter stadigt att peka uppåt. Till vår hjälp har vi ca 180 medarbetare som är vår viktigaste tillgång.
 
NP Nilsson förstärker nu sin position på marknaden och ökar kapacitet för produktion av prefabricerade takstolar, vägg och golvelement samt utfackningsväggar genom att köpa branschkollegan Byggkomponenter i Klippan AB. Dessutom har NP Nilsson precis tagit första spadtaget i byggnation av ett helt nytt logistikcenter och huvudkontor i anslutning till Teknikcenter i Förslöv. NP Nilsson fortsätter att satsa för framtiden!
 
Ledarskapet som genomsyrar vår verksamhet handlar mycket om kundfokus, teamkänsla och att skapa delaktighet och engagemang genom utveckling och ansvarstagande. En hög ambitionsnivå i det avseendet är både en möjlighet och en skyldighet för oss alla för att vi gemensamt ska trivas och utvecklas i rätt riktning.  
 
Efterfrågan från våra kunder ökar hela tiden och därför vill vi förstärka vårt team med en konstruktör som jobbar nära produktionen i Förslöv.

För mer information om NP Nilsson Teknikcenter, besök https://teknikcenter.npn.se

Arbetsuppgifter
Vi är för närvarande 33 medarbetare på plats vid vår produktionsanläggning i Förslöv där vi har samlat både vår produktion, konstruktion och försäljning. Vi är ISO-certifierade i kvalitet, miljö och arbetsmiljö. Direkt kopplade till vår produktion är vi i dagsläget 26 medarbetare. 
 
Vid vårt Teknikcenter konstruerar och tillverkar vi bl. a. väggelement, takstolar och smartstommar till både konsumenter samt små och stora företagskunder i stora delar av Sydsverige. 
 
I rollen som konstruktör arbetar du med att hantera förfrågningar från våra kunder i projekt som kopplas till produktionsanläggningen. Du tar fram ritning och offert till kunder, vilket även omfattar en produktions-/leveransplan samt vid behov revideringar av den. 
 
Vi är medlemmar i Svenska Takstolsföreningen och certifierade för konstruktion och tillverkning av takstolar enligt högt ställda kvalitetskrav. Det innebär även att våra anställda konstruktörer genomgår utbildning samt blir certifierade för att ha en kvalitetssäkrad kompetens.
 
Arbetet är till stor del självständigt, även om du arbetar nära både dina kollegor inom konstruktion samt de som förbereder för och genomför tillverkningen. Du spenderar huvudsakligen din tid på kontoret, men kommer även att besöka kunder och byggarbetsplatser i processen.
 
Arbetstiderna är dagtid ca 7-16 eller 8-17, med visst utrymme för individuell anpassning. 

Din profil

Vi värdesätter erfarenhet av CAD eller motsvarande. Vi ritar och konstruerar i branschprogrammet Pamir, men kräver ingen kunskap om det då vi tillhandahåller nödvändig utbildning i introduktionspaketet. 
 
Det är värdefullt med erfarenhet av konstruktion inom byggbranschen men det viktigaste är att du som person har ett stort engagemang och liksom oss en långsiktig ambition. Merparten av de kunskaper som du behöver för att klara av arbetsuppgifterna, t.ex. om våra produkter, kommer vi att lära dig. 
 
För att trivas hos NP Nilsson bör man ha mycket humor och energi, trivas med lagarbete och vara medveten om att service och kundfokus alltid är det viktigaste i det dagliga arbetet. 

Anställning
Du blir anställd direkt av NP Nilsson. Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid. Startdatum enligt överenskommelse. 

Ansökan
Lokal Bemanning och rekryteringskonsult Kristoffer Hall stödjer NP Nilsson i genomförandet av rekryteringen. Har du frågor om tjänsten och rekryteringen är du välkommen att kontakta Kristoffer på telefon 0430-71020. Din ansökan registrerar du senast 2022-07-10 via ansökningsformuläret bredvid.

Genom att fylla i ansökningsformuläret samtycker du till att vi hanterar dina personuppgifter. För mer information om denna hantering kan du läsa här. 
 

Ansökningsformulär


  • (Endast Word,RTF,PDF)
    (max 50 MB)
  • (Endast Word,RTF,PDF)
    (max 50 MB)