LB_logotyp

Lediga Tjänster


Lagermedarbetare
Grevie

Utlagt: 2023-05-23NP Nilsson
NP Nilsson är ett lokalt privatägt företag som sedan 1907 har bedrivit handel med trävaror och byggnadsmaterial. NP Nilsson har sju butiker från Helsingborg till Halmstad på västkusten och dessutom en produktionsanläggning med ett tillhörande Teknikcenter för tillverkning av prefabricerade lösningar som takstolar, väggelement, träemballage och kompletta villor. Omsättningen är ca 700 miljoner och trenden fortsätter stadigt att peka uppåt. Till vår hjälp har vi ca 200 medarbetare som är vår viktigaste tillgång. NP Nilsson är medlem i och även delägare av den rikstäckande bygghandelskedjan Woody. 
 
Företaget växer genom både förvärv och ökad försäljning samt är mitt i byggnationen av ett helt nytt logistikcenter och huvudkontor i anslutning till produktionsanläggningen i Förslöv. NP Nilsson fortsätter att satsa för framtiden!
 
Ledarskapet som genomsyrar verksamheten handlar mycket om kundfokus, teamkänsla och att skapa delaktighet och engagemang genom utveckling och ansvarstagande. En hög ambitionsnivå i det avseendet är både en möjlighet och en skyldighet för oss alla för att vi gemensamt ska trivas och utvecklas i rätt riktning.   
 
För mer information om NP Nilsson kan du besöka https://bygghandel.npn.se
 
Nu behövs förstärkning över sommaren till företagets logistikcenter i Grevie! 

Arbetsuppgifter
Du kommer huvudsakligen att arbeta med att plocka och sammanställa kundorder vid vårt logistikcenter i Grevie. Anläggningen står för all hantering vid utleverans av produkter till kunder. Arbetet är delvis fysiskt krävande då stor del av produkterna tas från lagerplats och läggs på pall. Vi har ett brett sortiment och det kan handla om allt från virke och skivmaterial till isolering, byggblock, fönster och byggbeslag. 
 
Under tiderna 7-16 har vi bitvis många besökande kunder, som till stor del är hantverkare och byggföretag men även konsumenter. Ambitionen är att de ska få hjälp främst av våra kundvärdar, men även av oss andra som hjälper till att hitta och lasta när vi har möjlighet. Vi ser även gemensamt till att fylla på i hyllor samt hålla rent och snyggt på anläggningen. Motviktstruck är ett av våra viktigaste redskap i det dagliga arbetet.
 
Till ditt stöd har du hjälpsamma och erfarna kollegor samt skiftledare som hjälper dig att växa in i arbetsuppgifterna. 

Arbetstiderna är tvåskift enligt nedanstående schema:
 

  • Vecka 1: 05.45-13.45 måndag-fredag
  • Vecka 2: 13.30-22.45 måndag-torsdag, 13.30-20.00 fredagar.

 
Under juli arbetar vi däremot 07.00-16.00. 
 
Vi arbetar huvudsakligen utomhus och förser dig med bra arbetskläder för att hantera det.  
 
Anläggningen ligger på Timmervägen 29 i Grevie.


Din profil

Vi ser gärna att du har erfarenhet från en tjänst som lagermedarbetare, orderplockare eller truckförare. 
 
Som person är du initiativtagande och energisk samt har en god förmåga att samarbeta. Det är även viktigt att du är serviceinriktad, har en positiv inställning och trivs med ett högt arbetstempo. I gengäld erbjuder vi en utvecklande arbetsplats med omtänksamma och kunniga kollegor som alltid ställer upp för dig. 

Truckkort för motviktstruck är ett krav, så var noga med att ange vad du har för behörighet. Ange även hur snart du har möjlighet att tillträda tjänsten. 

Anställning
Du blir anställd på heltid av Lokal Bemanning och kommer att arbeta som uthyrd konsult hos NP Nilsson i Grevie med start snarast möjligt. Tjänsten är tidsbegränsad fram till siste augusti och du kommer att arbeta hela perioden då det handlar om att täcka upp för ordinarie personal som går på semester. Enstaka lediga dagar kommer dock att kunna tas ut. Heltidsanställning med bra månadslön och villkor enligt vårt kollektivavtal. 
 
Lokal Bemanning är ett auktoriserat Bemannings- och Rekryteringsföretag som arbetar nära både personal och kunder med fokus på Båstad och Laholm. Genom åren är det många som har börjat sin anställning via oss och som sedan fått ett erbjudande om att stanna kvar hos NP Nilsson. Vårt nära samarbete och vår ambition om långsiktighet blir en trygghet för dig. Läs mer om hur det är att jobba i ett lokalt bemanningsföretag på vår hemsida. 

Ansökan
Lokal Bemanning och rekryteringskonsult Kristoffer Hall ansvarar för rekryteringen. Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Kristoffer på telefon 0430-71020. Din ansökan registrerar du via ansökningsformuläret bredvid.

Urval och intervjuer sker löpande och vi tar därför gärna emot din ansökan snarast möjligt. 

Genom att fylla i ansökningsformuläret samtycker du till att vi hanterar dina personuppgifter. För mer information om denna hantering kan du läsa här. 
 

Ansökningsformulär


  • (Endast Word,RTF,PDF)
    (max 50 MB)
  • (Endast Word,RTF,PDF)
    (max 50 MB)