LB_logotyp

Lediga Tjänster


Produktionsledare
Förslöv

Utlagt: 2021-11-26


Vill du arbeta i ett spännande företag under tillväxt? NP Nilsson Teknikcenter söker produktionsledare!

NP Nilsson
NP Nilsson är ett lokalt privatägt företag som i mer än 100 år har bedrivit handel med trävaror och byggnadsmaterial. NP Nilsson har sex stycken butiker från Helsingborg till Halmstad på västkusten och dessutom en produktionsanläggning med ett tillhörande Teknikcenter för tillverkning av prefabricerade lösningar som takstolar, väggelement, emballage och kompletta villor. Förra året omsatte NP Nilsson ca 450 miljoner och trenden fortsätter stadigt att peka uppåt. Till vår hjälp har vi ca 160 medarbetare som är vår viktigaste tillgång.

Efterfrågan från våra kunder ökar hela tiden och därför vill vi förstärka vårt team med en produktionsledare på Teknikcenter som kan ta det dagliga ansvaret i tillverkningen samt bidra till vår fortsatta utvecklingsresa. Vår nuvarande produktionsledare kommer framöver att fokusera på andra arbetsuppgifter kopplat till produktionen och under en övergångsperiod finnas kvar som ett stöd i överlämningen.
​​​​​​​
Ledarskapet som genomsyrar vår verksamhet handlar mycket om kundfokus, teamkänsla och att skapa delaktighet och engagemang genom utveckling och ansvarstagande. En hög ambitionsnivå i det avseendet är både en möjlighet och en skyldighet för oss alla för att vi gemensamt ska trivas och utvecklas i rätt riktning.

För mer information om NP Nilsson Teknikcenter, besök https://teknikcenter.npn.se

Arbetsuppgifter
Vi är för närvarande 33 medarbetare på plats vid vår produktionsanläggning i Förslöv där vi har samlat både vår produktion, konstruktion och sälj. Vi är ISO-certifierade i kvalitet, miljö och arbetsmiljö. Direkt kopplade till vår produktion är vi i dagsläget 26 medarbetare.

Som Produktionsledare får du personal- och arbetsmiljöansvar över vår produktion och rapporterar till Mikael Roesberg som är produktionschef. Utöver frågor som rör personal och arbetsmiljö, kommer du vara högst delaktig i att säkerställa kvalitet och leveranssäkerhet, driva förbättringsarbete av arbetsmetoder och processer för ökad kvalitet, produktivitet och arbetsmiljö samt utveckla dina medarbetares kompetens. Till ditt stöd har du bland annat teamledare för de största arbetsgrupperna, vägg respektive takstol.

Som produktionsledare består dina dagliga arbetsuppgifter i att:

 • leda och fördela arbetet i vår produktion
 • säkerställa att vi lever upp till våra kundkrav med avseende på kvalitet, leveranstid och kostnad
 • styra materialflödet och produktionsresurserna enligt vår planering
 • säkerställa att arbetsmiljöfrågor hanteras och följs enligt gällande regler och lagar
 • följa upp och rapportera produktionsutfall
 • planera och boka transporter
 • driva och genomföra förbättringar
 • genomföra medarbetarsamtal och lönesamtal.

Arbetstiderna är dagtid ca 07.00-16.00, med utrymme för individuell anpassning.

Din profil

Har du jobbat i tillverkande industri som produktionsledare eller liknande, gillar små organisationer där man hjälps åt och får ta tag i varierande arbetsuppgifter så är det dig vi söker, har du dessutom erfarenhet från byggbranschen så är det meriterande. Det är även meriterande om du har både teoretisk och praktisk erfarenhet av att arbeta med LEAN, 5S eller liknande arbetsmetoder.

Det viktigaste är dock att du har en positiv, öppen och engagerad attityd samt en mycket god kommunikativ förmåga. Du trivs i en miljö där samarbete, initiativtagande, kvalitetsmedvetenhet och prioriteringsförmåga är nyckelord. Som person är du en målmedveten och förändringsbenägen ledare.

Anställning
Du blir anställd direkt av NP Nilsson. Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid som inleds med 6 månaders provanställning. Startdatum enligt överenskommelse.

Ansökan
Lokal Bemanning och rekryteringskonsult Kristoffer Hall stödjer NP Nilsson i genomförandet av rekryteringen. Har du frågor om tjänsten och rekryteringen är du välkommen att kontakta Kristoffer på telefon 0430-71020. Din ansökan registrerar du senast 2021-12-17 via ansökningsformuläret bredvid.

Genom att fylla i ansökningsformuläret samtycker du till att vi hanterar dina personuppgifter. För mer information om denna hantering kan du läsa här. 
 

Ansökningsformulär


 • (Endast Word,RTF,PDF)
  (max 50 MB)
 • (Endast Word,RTF,PDF)
  (max 50 MB)