LB_logotyp

Lediga Tjänster


Företagsrådgivare
Hishult/Skånes Fagerhult 

 

Utlagt: 2021-12-17


Sparbanken Boken
Vi är en sparbank med stark lokal förankring och 13 anställda fördelade på våra två kontor i Skånes Fagerhult och Hishult. Det innebär att varje medarbetare är en nyckelperson som bidrar till vår framgång. Vi har en stark tillväxt med ett inflöde av kunder på både privat- och företagssidan. Nyligen passade vi dessutom på att helrenovera vårt kontor i Skånes Fagerhult för en ännu bättre kundupplevelse.
 
Med stor stolthet konstaterar vi att Svenskt Kvalitetsindex i årets bankmätning summerade att Sparbankerna har Sveriges nöjdaste företagskunder. Det är ett tydligt kvitto på att vår höga ambitionsnivå och våra medarbetares fantastiska insatser ger resultat! 
 
Sveriges cirka 60 sparbanker har något som är alldeles unikt och som vi har med oss sedan den första Sparbanken bildades 1820; Vår verksamhet är lokal. Våra kontor finns runt omkring i landet på små och medelstora orter. Genom Sparbankens samarbete med Swedbank är vi dessutom med och utvecklar ny teknik och nya produkter & tjänster som snabbt kommer våra kunder till gagn.
 
För mer information, se www.sparbankenboken.se

Rollen som Företagsrådgivare
Nu söker vi en företagsrådgivare som brinner för att överträffa kundens förväntningar och därigenom göra bra affärer både för kunden och för banken. Ansvaret för att bygga och utveckla relationer till våra kunder är en viktig del i att kunna leverera bästa tänkbara service och att ha nödvändig kundkännedom.
 
I rollen ingår att informera om vårt tjänsteutbud inom både bank och försäkring samt att hjälpa kunder att utveckla sin ekonomiska förståelse genom konstruktiv dialog i enskilda kontakter liksom informations- och utbildningsinsatser som samlar en större grupp kunder. För många företagare är vi ett viktigt bollplank när det gäller t.ex. affärsutveckling, investering, finansiering och företagsförsäljning. Vår möjlighet att bidra bygger på en kombination av kompetens, förståelse och förtroende. 
 
Du kommer även att vara aktiv i nätverkande och dialog med branschkollegor, samt verka för att vi gemensamt utvecklar vår kompetens och därmed vårt kunderbjudande över tid. Du ansvarar dessutom för att agera, sakligt och stöttande, när kunder möter utmaningar i företagets ekonomi t.ex. i form av återbetalningsförmåga, obestånd och konkurs.

Din profil och vår filosofi

En företagares vardag är din arbetsdag. Din förståelse för de förutsättningar och utmaningar som en entreprenör möter ger oss möjlighet att bygga relationer med och överträffa förväntningarna från våra företagskunder. Om du har den insikten från eget företagande, uppväxten i ett familjeföretag eller att ha arbetat i en roll där du mött företagskunder spelar mindre roll. Vårt uppdrag är att förstå företagandets villkor och bli bryggan till bankens portfölj av olika tjänster och lösningar genom dialog och rådgivning.
 
Erfarenhet från arbete på bank är värdefullt, men behöver också kompletteras med en ambition om att utvecklas och lära sig mer efter hand. Du som inte har erfarenhet från vår bransch kommer att få mycket stöd från erfarna kollegor och en grundlig introduktion för att växa in i rollen. Vi är verksamma i en bransch som ständigt möter ny teknik, förändrade regelverk och ökade förväntningar från kunder. 
 
Du har liksom oss en stark tro på att kundnära och personlig service är ett vinnande koncept och att en lokal sparbank erbjuder mervärden som går hand i hand med digitalisering istället för att helt ersättas av opersonliga distanskontakter. 
 
Du förstår att en regelstyrd verksamhet fortfarande kan vara flexibel, entreprenörsdriven och skicklig på att förmedla lösningar anpassade till kundens behov och förmåga. Du trivs med högt tempo, humor, engagerade kollegor och att ingå i ett starkt team som stöttar och utmanar varandra. 
 
Vi vet att du vet, men vill ändå vara tydliga med att dator samt svenska språket är viktiga verktyg i vårt dagliga arbete och därför behöver du en god förmåga att använda dem.

Anställningen
Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid med start i början på 2022 eller enligt överenskommelse. Du blir anställd av Sparbanken Boken (inte av Lokal Bemanning). I din anställning omfattas du av kollektivavtal med Finansförbundet.

Rekryteringen
Lokal Bemanning och rekryteringskonsult Kristoffer Hall hjälper oss att genomföra rekryteringen. Om du har några frågor om tjänsten eller rekryteringen kan du kontakta Kristoffer på 0430-71020.
 
Din ansökan registrerar du senast 2022-01-09 via ansökningsformuläret här.

Genom att fylla i ansökningsformuläret samtycker du till att vi hanterar dina personuppgifter. För mer information om denna hantering kan du läsa här
 

Ansökningsformulär


  • (Endast Word,RTF,PDF)
    (max 50 MB)
  • (Endast Word,RTF,PDF)
    (max 50 MB)