LB_logotyp

Lediga Tjänster


Kundtjänstmedarbetare
Laholm  

 

Utlagt: 2022-01-05


En av våra medarbetare kommer att gå i pension under våren och därför söker vi nu efter en ny kollega till vårt kundtjänstteam i Laholm.

Spandex Schneidler
Spandex Schneidler är Nordens ledande leverantör inom skyltproduktions- och displaybranschen. Företaget specialiserar sig på försäljning, distribution och service inom digitaltryck, fordonsfoliering/car-wrapping, skyltmaterial/skyltsystem, screentryck samt bearbetning så som bockning, fräsning, skärning, arkning m.m. 
 
Spandex Schneidler representerar branschens ledande varumärken för grafiska lösningar och har ett stort antal kunder över hela världen, som är beroende av företagets breda produktutbud av lösningar, professionell rådgivning och service samt kundanpassade lösningar. 
 
Verksamheten i Laholm och Spånga omsätter runt 200 miljoner och har ca 60 anställda varav ca 35 i Laholm. För mer information, se spandex.se

Arbetsuppgifter
Du kommer att arbeta i ett team med hög ambitionsnivå som består av fem kundtjänstmedarbetare och en kundtjänstchef med placering i Laholm. Teamets huvudsakliga ansvar är att hjälpa företagskunder genom ordermottagning, rådgivning och information relaterat till produkter, leveransbesked, prisuppgifter och reklamationer. Stor del av kundservicen utförs via telefon och mail med hjälp av affärssystemet SAP och CRM-systemet Salesforce som stöd.
 
Teamet arbetar även med intern support till säljorganisationen samt vid till exempel kampanjer med utgående samtal till befintliga kunder. På sikt finns en möjlighet att utvecklas i tydligare riktning mot försäljning och lägga mer fokus på arbete i vårt team av innesäljare.


Din Profil

Erfarenhet av kundservice och försäljning är ett krav. Som person ser vi gärna att du är serviceinriktad och motiveras av att jobba mot tydliga mål samt att du har en positiv inställning och trivs i ett nära samarbete med dina kollegor. Snabba kundleveranser och viss säsongspåverkan gör att du bör trivas med ett periodvis högt tempo.
 
Du behärskar svenska och engelska väl i tal och skrift samt har god datorvana.

Anställning
Du blir anställd på heltid direkt av Spandex Schneidler i Laholm och omfattas av kollektivavtal med Unionen. Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid som inleds med 6 månaders provanställning. Anställningen startar i mars eller enligt överenskommelse. 

Ansökan
Lokal Bemanning och rekryteringskonsult Kristoffer Hall samordnar rekryteringsprocessen. Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Kristoffer på telefon 0430-71020. Din ansökan registrerar du senast 2022-01-23 via formuläret till höger.

Genom att fylla i ansökningsformuläret samtycker du till att vi hanterar dina personuppgifter. För mer information om denna hantering kan du läsa mer här

Ansökningsformulär


  • (Endast Word,RTF,PDF)
    (max 50 MB)
  • (Endast Word,RTF,PDF)
    (max 50 MB)