LB_logotyp

Lediga Tjänster


Butikssäljare
Ängelholm 

Utlagt: 2022-06-08Tekå Persienner AB
Tekå Persienner är ett familjeföretag som startades 1991 i Halmstad och har med åren växt och är nu även representerat med showroom i Laholm och Ängelholm. Vi säljer och installerar helhetslösningar inom utvändiga och invändiga solskydd som till exempel markiser, persienner, rullgardiner och lamellgardiner. Våra kunder hittar man huvudsakligen längs västkusten från Helsingborg upp mot Falkenberg. 
 
Vi har en ambition om fortsatt tillväxt och kan ödmjukt konstatera att det är våra nöjda kunder som ger oss en förutsättning för det. Nu söker vi en ansvarig butikssäljare till Ängelholm då en långvarig medarbetare har flyttat. 
 
För mer information, se www.tekapersienner.com 

Arbetsuppgifter
I Ängelholm har vi vårt viktigaste showroom som inte bara omfattar butik med utställning av våra produkter utan även kontor och lager. Här börjar och avslutar våra montörer och utesäljare sin dag och här kommer du att vara vårt ansikte utåt genom att ta emot besökande kunder. 
 
Butiken är öppen sex dagar i veckan under större delen av året och här är kunder välkomna in för att titta på olika produktlösningar samt få vägledning av en säljare. Vår ambition är att visa upp vårt utbud på ett sätt som är både informativt och inspirerande samt understryker att det vi säljer och installerar är av hög kvalitet. I utställningen kan kunder utöver att göra produkt- och materialval även testa styrning av t.ex. elektriska lamellgardiner och rullgardiner. 
 
Ett viktigt ansvarsområde för dig som butikssäljare är att hjälpa kunder med en behovsanalys för att tydliggöra både vad de behöver, vill ha och kan få. Du arbetar med både information och inspiration som verktyg för att se till att alla kunder hittar den lösning som blir rätt för just dem. De kunder som du hjälper kan vara allt från en familj med villa till en fastighetsskötare på en kommunal skola. 
 
Utöver att möta och hjälpa kunder som besöker butiken kommer du även att ta hand om kontakter via mail och telefon. Kontakterna kan gälla allt från produkt- och prisinformation till inbokning av installation eller stöd till våra montörer och säljare som är ute på fältet. Offerthantering samt en del ekonomiadministration ligger också nära försäljningsarbetet. På sikt finns även möjlighet att göra platsbesök hos kund för behovsanalys och ta mått inför beställning och montage. 
 
Du kommer även att ansvara för att uppdatera och hålla koll på sociala medier, främst Facebook och Instagram, samt sköta vår annonsering och marknadsföring. 
 
Till stor del kommer du att jobba självständigt i Ängelholmsbutiken. Niklas och Alexander som huvudsakligen är ute på kundbesök är också med i schemaläggningen för att hantera delar av öppettiderna. Butiken är öppen måndag-torsdag 10.00-18.00 samt fredag-lördag 10.00-14.00. Tanken är att du ansvarar för stängning ca 1-2 dagar i veckan samt ungefär var tredje lördag. 

Din profil

Vi söker dig som har erfarenhet från butiksförsäljning och är van vid att jobba med behovsanalys. Ett intresse för hem, inredning, färg och form ger en bra möjlighet att både förstå våra produkter samt kundens förutsättningar och prioriteringar. 
 
Du trivs med att möta och hjälpa kunder men klarar också av att jobba självständigt i form av ansvar för butik och administration när kollegorna är på annat håll. Här får initiativförmåga och drivkraft stort utrymme då du har god möjlighet att påverka både försäljning och utformning av butiken. 
 
Vi kommer att stå för upplärningen när det gäller våra produkter och därför är det inte ett krav med erfarenhet från just vår bransch. I början arbetar du med en erfaren kollega som hjälper dig att komma in i yrkesrollen. 
 
Eftersom vi har en tydlig säsongspåverkan är det viktigt att vara flexibel då det i perioder är högt tempo i både butiken och administrationen.  

Anställning
Tjänsten är en tillsvidareanställning med 6 månaders provanställning direkt hos Tekå Persienner AB med start i augusti eller september. Fast månadslön. Möjlighet finns att vara anställd från 75-100 %. 

Ansökan
Lokal Bemanning och rekryteringskonsult Kristoffer Hall samordnar rekryteringsprocessen. Har du frågor om rekryteringen är du välkommen att kontakta Kristoffer på 0430-71020. Din ansökan registrerar du senast 2022-06-26 via formuläret bredvid.

Genom att fylla i ansökningsformuläret samtycker du till att vi hanterar dina personuppgifter. För mer information om denna hantering kan du läsa här
 
loading...

Ansökningsformulär


  • (Endast Word,RTF,PDF)
    (max 50 MB)
  • (Endast Word,RTF,PDF)
    (max 50 MB)