LB_logotyp

Lediga Tjänster


Norsktalande Marknadsassistent
Båstad  

Utlagt: 2021-09-09


Vi har en mycket stark tillväxt inom e-handel och fortsätter att utöka vår kapacitet och förmåga inom området. Nu vill vi utöka marknadsavdelningen med en norsktalande marknadsassistent som blir del i e-handelsteamet. 

Willab Garden
Willab Garden är ett familjeföretag med stark tillväxt och gedigna rötter. Vi bedriver sedan mer än 30 år försäljning av uterum, växthus och uteplats med tillbehör till villaägare. Försäljningen sker dels genom e-handel till hela Norden och dels genom utställningsbutiker/showrooms i Båstad, Bromma, Munkedal, Greve (Danmark) och Drammen (Norge). Huvudkontoret ligger i Båstad kommun. Hos oss arbetar ca 200 personer och vi omsätter omkring 700 miljoner. 
 
Willab Garden är ett entreprenörsdrivet företag som drivs av att ständigt utveckla och förbättra. Det erbjuder en arbetsplats med utrymme för stort engagemang och möjlighet till delaktighet och utveckling för våra medarbetare. Dessutom med en långsiktighet och stabilitet som är få förunnat. 
 
Nu har vi precis tagit ännu ett stort steg genom att bygga ett helt nytt showroom i Båstad som inte bara fördubblade butiksytan utan även fick sällskap av en restaurang samt en helt ny kontorsbyggnad. Vi ser mycket ljust på framtiden och vill därför förstärka vårt team med din kompetens och ambition.
 
För mer information, se www.willabgarden.se  

Arbetsuppgifter
Vi har en mycket stark tillväxt inom e-handel och fortsätter att utöka vår kapacitet och förmåga inom området. Nu vill vi utöka marknadsavdelningen med en norsktalande marknadsassistent som blir del i e-handelsteamet. Teamet består av webbredaktörer med fokus på övriga nordiska länder samt inom en snar framtid även av Episerverutvecklare för att ytterligare öka vår kapacitet och utvecklingsförmåga inhouse. 
 
Webben i form av hemsida, sociala medier och bloggar utgör en viktig och växande del av vår försäljning och marknadsföring. De sociala medier som vi arbetar mest med är Facebook, Instagram och Pinterest. Huvudfokus i tjänsten är att vara behjälplig i det dagliga arbetet med vår webbplats och våra sociala kanaler. En viktig roll är att författa målgruppsanpassade texter till t ex. produkter, hemsida mm samt att göra enklare redigering av bilder och publicera dem. När du jobbar hos oss är du en del av det löpande arbetet, du kommer att få medverka i allt från möten till att genomföra dagliga uppgifter och delta aktivt i våra pågående projekt.  
 
Arbetstider är 08.00-16.30 med viss möjlighet till flex. Din arbetsplats ligger pendlingsvänligt precis vid motorvägsavfarten (E6).


Din Profil

Vi ser gärna att du som person är driftig, strukturerad och självständig. Om du dessutom trivs i ett team med kreativitet, prestigelöshet, nära samarbete och högt engagemang som ledord kommer du att känna dig som hemma! 
 
Du behärskar norska och svenska språket utmärkt och har en förmåga att skriva och anpassa text och bild för olika målgrupper. 
 
God datorvana är en förutsättning för att klara av tjänsten och erfarenhet samt goda kunskaper i MS Office samt Adobe CS är meriterande. Erfarenhet från arbete med e-handelsplattform och publiceringsverktyg för webben är också en bonus. 

Anställning
Tjänsten är en tillsvidareanställning med 6 månaders provanställning direkt hos Willab Garden AB med start enligt överenskommelse. I din anställning omfattas du av vårt kollektivavtal med Unionen.  

Ansökan
Lokal Bemanning och rekryteringskonsult Kristoffer Hall samordnar rekryteringsprocessen. Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Kristoffer på telefon 0430-71020. Din ansökan registrerar du senast 2021-09-26 via ansökningsformuläret på denna sida.

Genom att fylla i ansökningsformuläret samtycker du till att vi hanterar dina personuppgifter. För mer information om denna hantering kan du läsa här. 

Ansökningsformulär


  • (Endast Word,RTF,PDF)
    (max 50 MB)
  • (Endast Word,RTF,PDF)
    (max 50 MB)