LB_logotyp

Lediga Tjänster
Kassa- & Kundtjänstmedarbetare
Ekeby

 

Utlagt: 2023-12-20


Ekeby Sparbank
Ekeby är en sparbank med stark lokal förankring och 22 anställda. I mer än 130 år har banken bidragit till utvecklingen av både Ekeby och regionen. Som en av Sveriges minsta sparbanker har vi en styrka i ett nära samarbete mellan alla medarbetare som varje dag gemensamt bidrar till att hjälpa våra kunder. Att vi dessutom finns nära många av våra kunder ger en stark relation och god möjlighet att fatta lokala beslut med stor förståelse för varje individ och företags förutsättningar. 
 
Nyligen har vi renoverat vårt kontor för att stå rustade för framtiden och ännu bättre kunna ta hand om våra kunder. Att ha bra möjlighet att välkomna våra kunder till oss är mycket viktigt och utgör en grundpelare för oss!
 
Som många känner till ägnar vi en stor del av vårt engagemang åt det lokala föreningslivet och stöttar varje år med ekonomiska medel för att bidra till en levande landsbygd och en positiv utveckling i samhället. 
 
Sveriges cirka 60 sparbanker har något som är alldeles unikt och som vi har med oss sedan den första Sparbanken bildades 1820; Vår verksamhet är lokal. Våra kontor finns runt omkring i landet på små och medelstora orter. Genom Sparbankernas samarbete med Swedbank är vi dessutom med och utvecklar ny teknik och nya produkter & tjänster som snabbt kommer våra kunder till nytta.
 
För mer information, se www.ekebysparbank.se

Rollen som Kassa- och Kundtjänstmedarbetare
Nu söker vi en medarbetare till kassa och kundtjänst som är serviceinriktad och brinner för att hjälpa kunder. I din roll kommer du att få ett utökat ansvar för de administrativa delarna som hör till kassa- och kundtjänstfunktionen. Ditt särskilda fokus blir till exempel hantering av inkommande bankgirobetalningar, hantering av inkommande post, besvara inkommande mail till bankens allmänna mailinkorg, arbete med kundkännedom med mera. 
 
Alla i arbetsgruppen kassa/kundtjänst har ett gemensamt ansvar för att hjälpa både kunder som besöker banken och tar en kontakt via telefon och mail för att hjälpa till med vardagsärenden som exempelvis tips och råd gällande de digitala kanalerna, betala räkningar eller att göra kontanta insättningar/uttag etc. 
 
I stället för att göra som många andra banker och ha en extern kundtjänst har vi valt att prioritera personlig service och själva besvara alla inkommande telefonsamtal. Du kommer att bli den i arbetsgruppen som har störst fokus på att besvara inkommande telefonsamtal och hjälpa kunderna med deras ärenden.
 
Genom ett gott bemötande och god service fyller du en viktig funktion i Sparbanken och genom detta lever vi upp till mottot ”Vi bryr oss om våra kunder. Välkommen!” 


Din profil och vår filosofi
Vi är mycket mån om att bygga relationer till våra kunder och att alltid erbjuda möjlighet till personliga möten, inte minst genom att kunderna kan besöka oss för att vi ska få bättre ömsesidig förståelse och därmed hitta bästa möjliga lösningar på olika behov. Därför är det viktigt att du är serviceinriktad och trivs med och tar ansvar för relationsbyggande samt att tillse att alla kunder känner sig välkomna till oss, stor som liten. 
 
Du har liksom oss en stark tro på att kundnära och personlig service är ett vinnande koncept och att en lokal sparbank erbjuder mervärden som går hand i hand med digitalisering i stället för att helt ersättas av opersonliga distanskontakter. 
 
Erfarenhet från arbete på bank är värdefullt men inte avgörande. Du som inte har erfarenhet från motsvarande tjänst kommer att få mycket stöd från erfarna kollegor och en grundlig introduktion för att växa in i rollen. Vi är verksamma i en bransch som ständigt möter ny teknik, förändrade regelverk och ökade förväntningar från kunder. 
 
Du trivs med högt tempo, humor, engagerade kollegor och att ingå i ett starkt team som stöttar och utmanar varandra. 

Anställningen
Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid som inleds med 6 månaders provanställning. Du blir anställd av Ekeby Sparbank (inte av Lokal Bemanning). I din anställning omfattas du av kollektivavtal med Finansförbundet.

Rekryteringen
Lokal Bemanning och rekryteringskonsult Kristoffer Hall stödjer Ekeby Sparbank i genomförandet av rekryteringen. Har du frågor om rekryteringen är du välkommen att kontakta Kristoffer på telefon 0430-71020.
 
Syftet med rekryteringsprocessen är att ge möjlighet till ömsesidig förståelse och erbjuda ett bra beslutsunderlag för de som följer med på resan. Kontakter och ansökningar hanteras mycket diskret. Referenser kontaktas endast i sista fasen av rekryteringsprocessen, efter klartecken från dig.  
 
Din ansökan registrerar du senast 2024-01-10 via ansökningsformuläret bredvid.

Genom att fylla i ansökningsformuläret samtycker du till att vi hanterar dina personuppgifter. För mer information om denna hantering kan du läsa här. 
 

Ansökningsformulär


  • (max 50 MB)
  • (max 50 MB)
  • (max 50 MB)