LB_logotyp

Lediga Tjänster
Ledningsstöd
Ekeby

 

Utlagt: 2024-03-26


Ekeby Sparbank
Ekeby är en sparbank med stark lokal förankring och 20 anställda. I mer än 130 år har banken bidragit till utvecklingen av både Ekeby och regionen. Som en av Sveriges minsta sparbanker har vi en styrka i ett nära samarbete mellan alla medarbetare som varje dag gemensamt bidrar till att hjälpa våra kunder. Att vi dessutom finns nära många av våra kunder ger en stark relation och god möjlighet att fatta lokala beslut med stor förståelse för varje individ och företags förutsättningar. 
 
Nyligen har vi renoverat vårt kontor för att stå rustade för framtiden och ännu bättre kunna ta hand om våra kunder. Att ha bra möjlighet att välkomna våra kunder till oss är mycket viktigt och utgör en grundpelare för oss!
 
Som många känner till ägnar vi en stor del av vårt engagemang åt det lokala föreningslivet och stöttar varje år med ekonomiska medel för att bidra till en levande landsbygd och en positiv utveckling i samhället. 
 
Sveriges cirka 58 sparbanker har något som är alldeles unikt och som vi har med oss sedan den första Sparbanken bildades 1820; Vår verksamhet är lokal. Sparbankerna finns runt omkring i landet på små och medelstora orter. Genom Sparbankernas samarbete med Swedbank är vi dessutom med och utvecklar ny teknik och nya produkter & tjänster som snabbt kommer våra kunder till nytta.
 
För mer information, se www.ekebysparbank.se

Rollen
Tjänsten som ledningsstöd innebär huvudsakligen att arbeta i en roll med samordning och administration kopplat till övergripande processer och uppgifter i organisationen. Du kommer att arbeta nära bankens kontorschef men även VD och ekonomichef som ett stöd inom administration, utredningar och kommunikation. 
 
Arbetsuppgifter som tillhör rollen är bland annat:
 

  • Vara stöd till kontorschef i hantering av administrativa uppgifter och uppföljning av kunder kopplat till bankens arbete mot penningtvätt.
  • Bistå i utredning och beredning inför beslut avseende misstänkta bedrägerier.
  • Vara ett stöd för ekonomichef avseende viss myndighetsrapportering.
  • Vara delaktig i projekt och implementeringar av olika typer av system och processer, både internt och i samverkan med andra Sparbanker.
  • Bistå VD med marknadsuppdrag.

Din profil 
Erfarenhet från arbete på bank är värdefullt men inte avgörande. Du som inte har erfarenhet från en liknande tjänst kommer att få stöd från erfarna kollegor och en introduktion för att växa in i rollen. Vi är verksamma i en bransch som ständigt möter ny teknik, förändrade regelverk och ökade förväntningar från kunder. Därmed är en vilja att lära sig nya saker och själv söka information mycket viktig.
 
Utbildning, erfarenhet och intresse inom administration, ekonomi och juridik passar bra för de aktuella arbetsuppgifterna.
 
Du trivs med bitvis högt tempo, en flexibel roll och att prestigelöst stötta dina kollegor. Du är en person som gillar att ta ansvar för dina arbetsuppgifter, strukturera dem och hitta lösningar på problem som uppstår.

Anställningen
Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid som inleds med 6 månaders provanställning. Du blir anställd av Ekeby Sparbank (inte av Lokal Bemanning). I din anställning omfattas du av kollektivavtal med Finansförbundet.

Rekryteringen
Lokal Bemanning och rekryteringskonsult Kristoffer Hall stödjer Ekeby Sparbank i genomförandet av rekryteringen. Har du frågor om rekryteringen är du välkommen att kontakta Kristoffer på telefon 0430-71020.
 
Syftet med rekryteringsprocessen är att ge möjlighet till ömsesidig förståelse och erbjuda ett bra beslutsunderlag för de som följer med på resan. Kontakter och ansökningar hanteras mycket diskret. Referenser kontaktas endast i sista fasen av rekryteringsprocessen, efter klartecken från dig.  
 
Din ansökan registrerar du senast 2024-04-21 via ansökningsformuläret bredvid.

Genom att fylla i ansökningsformuläret samtycker du till att vi hanterar dina personuppgifter. För mer information om denna hantering kan du läsa här. 
 

Ansökningsformulär


  • (max 50 MB)
  • (max 50 MB)
  • (max 50 MB)