LB_logotyp

Lediga Tjänster
Privatrådgivare
Ekeby

 

Utlagt: 2024-04-10


Ekeby Sparbank
Ekeby är en sparbank med stark lokal förankring och 20 anställda. I mer än 130 år har banken bidragit till utvecklingen av både Ekeby och regionen. Som en av Sveriges minsta sparbanker har vi en styrka i ett nära samarbete mellan alla medarbetare som varje dag gemensamt bidrar till att hjälpa våra kunder. Att vi dessutom finns nära många av våra kunder ger en stark relation och god möjlighet att fatta lokala beslut med stor förståelse för varje individ och företags förutsättningar. 
 
Nyligen har vi renoverat vårt kontor för att stå rustade för framtiden och ännu bättre kunna ta hand om våra kunder. Att ha bra möjlighet att välkomna våra kunder till oss är mycket viktigt och utgör en grundpelare för oss!
 
Som många känner till ägnar vi en stor del av vårt engagemang åt det lokala föreningslivet och stöttar varje år med ekonomiska medel för att bidra till en levande landsbygd och en positiv utveckling i samhället. 
 
Sveriges cirka 58 sparbanker har något som är alldeles unikt och som vi har med oss sedan den första Sparbanken bildades 1820; Vår verksamhet är lokal. Sparbankerna finns runt omkring i landet på små och medelstora orter. Genom Sparbankernas samarbete med Swedbank är vi dessutom med och utvecklar ny teknik och nya produkter & tjänster som snabbt kommer våra kunder till nytta.
 
För mer information, se www.ekebysparbank.se

Rollen
Nu söker vi en privatrådgivare som brinner för att överträffa kundens förväntningar och därigenom göra bra affärer både för kunden och för banken. Tjänsten innebär ett kundansvar för både nya och befintliga privatkunder. Ansvaret för att bygga och utveckla relationer till våra kunder är en viktig del i att kunna leverera bästa tänkbara service och att ha nödvändig kundkännedom.
 
Du ansvarar för att handlägga och ge kvalitativa råd inom områdena sparande, pension,
låna och personförsäkringar. Inom områdena sakförsäkringar och familjejuridik ansvarar du för att se över kundens behov och slussa vidare till rätt kompetens.
 
Löpande proaktiv rådgivning likväl som när kunden får specifika behov är en viktig del i arbetet. Till det hör även att vägleda kunder i användning av de system och den teknik som kan underlätta deras bankrelaterade ärenden. Vår möjlighet att bidra bygger på en kombination av kompetens, förståelse och förtroende.


Din profil och vår filosofi
Utbildning, erfarenhet och intresse inom ekonomi ger dig bra förutsättningar för att bygga på med ytterligare kunskaper hos oss. Du är en person som gillar att ta ansvar för dina arbetsuppgifter, strukturera dem och hitta lösningar på problem som uppstår.
 
Erfarenhet från arbete på bank är önskvärt, men behöver också kompletteras med en ambition om att utvecklas och lära sig mer efter hand. Du som inte har erfarenhet från motsvarande tjänst kommer att få stöd från erfarna kollegor och en grundlig introduktion för att växa in i rollen. 
 
Vi är mycket mån om att bygga relationer till våra kunder och att alltid erbjuda möjlighet till personliga möten, inte minst genom att kunderna kan besöka oss för att vi ska få bättre ömsesidig förståelse och därmed hitta bästa möjliga lösningar på olika behov. Därför är det viktigt att du trivs med och tar ansvar för relationsbyggande samt att tillse att alla kunder känner sig välkomna till oss. 
 
Du har liksom oss en stark tro på att kundnära och personlig service är ett vinnande koncept och att en lokal sparbank erbjuder mervärden som går hand i hand med digitalisering i stället för att helt ersättas av opersonliga distanskontakter. 

Anställningen
Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid och du blir anställd av Ekeby Sparbank (inte av Lokal Bemanning). I din anställning omfattas du av kollektivavtal med Finansförbundet.

Rekryteringen
Lokal Bemanning och rekryteringskonsult Kristoffer Hall stödjer Ekeby Sparbank i genomförandet av rekryteringen. Har du frågor om rekryteringen är du välkommen att kontakta Kristoffer på telefon 0430-71020.
 
Syftet med rekryteringsprocessen är att ge möjlighet till ömsesidig förståelse och erbjuda ett bra beslutsunderlag för de som följer med på resan. Kontakter och ansökningar hanteras mycket diskret. Referenser kontaktas endast i sista fasen av rekryteringsprocessen, efter klartecken från dig.  
 
Din ansökan registrerar du senast 2024-05-01 via ansökningsformuläret bredvid.

Genom att fylla i ansökningsformuläret samtycker du till att vi hanterar dina personuppgifter. För mer information om denna hantering kan du läsa här. 
 

Ansökningsformulär


  • (max 50 MB)
  • (max 50 MB)
  • (max 50 MB)