LB_logotyp

Lediga Tjänster


Receptionist
Båstad

 

Utlagt: 2023-11-06


Hovs Hallar
Utmed kusten mellan Båstad och Torekov hittar du Hotell & Restaurang Hovs Hallar, beläget mitt i den finaste naturen på Bjärehalvön. Hotellet är för gäster som uppskattar lugn & ro, god mat och vacker unik miljö.
 
Anläggningen har ca 50 rum, varav ett flertal med fantastisk havsutsikt. Restaurangen har öppet dagligen, året runt med bland annat lunchbuffé på vardagar och helgmeny på lördagar och söndagar. Menyn följer till stor del säsongen och tar gärna vara på lokala råvaror. Julbord, gåsamiddag, bröllop och andra aktiviteter är mycket uppskattade i restaurangens rymliga och charmiga miljö. 
 
Året runt är konferenser ett vanligt inslag på anläggningen som erbjuder ett stort urval av möteslokaler liksom paketlösningar med boende, mat och aktiviteter både i Hovs Hallar och runt om på Bjäre. 
 
Hotell & Restaurang Hovs Hallar har ungefär 20 helårsanställda som gemensamt bidrar till att alltid ge gästerna bästa möjliga upplevelse. 
 
För mer information, se www.hovshallar.se

Rollen som receptionistNu behövs förstärkning i receptionen av någon som har både vilja och vana att vara ansiktet utåt och som trivs med att leverera service i toppklass. Rollen som receptionist innebär till stor del att möta och ta hand om de gäster som besöker hotellet och restaurangen.
 
Gästerna kan vara allt ifrån ett par som bokat ett vandringspaket för att njuta av den fina naturen till kompisgänget som tar en golfweekend på Bjäre eller sällskapet som bokat mat och boende för att fira en födelsedag eller ett bröllop. Lika vanligt är det med små och stora konferenssällskap som ska checka in på rummen, få tillgång till konferensrum och genomgång av såväl teknisk utrustning som detaljer kring bokade aktiviteter. Variationen är stor och genomsyras alltid av ett trevligt och professionellt bemötande. 
 
Utöver direkta möten ingår kontakt via både mail och telefon för att hantera bokningar eller förfrågningar och offerter. I tjänsten ingår en hel del administration som är kopplat både till detta samt planering, fakturering, beställningar etc. 
 
Du kommer att ingå i ett team med två kollegor som tillsammans med dig ansvarar för reception, övergripande service till gäster och intern samordning på anläggningen. Du jobbar även nära kollegorna i köket och restaurangen och många gånger finns möjlighet att hjälpa varandra när det är mer att göra inom den ena eller andra delen. 
 
Tjänsten är på 80 % och schema läggs huvudsakligen inom tiderna vardagar 07.30-16.00, ibland 07.30-19.00 samt varannan till var tredje helg. Du behöver alltså ha möjlighet att kunna jobba kvällar och helger ibland. 


Din Profil
Vi ser gärna att du har erfarenhet från ett liknande serviceyrke som både handlar om att möta och hjälpa kunder och samtidigt att kunna arbeta strukturerat och administrativt. Du trivs med högt tempo, humor, engagerade kollegor och att ingå i ett starkt team som stöttar och utmanar varandra. 
Då verksamheten har en stor andel utländska besökare behöver du även behärska engelska muntligen och skriftligen. 
 
Kollektivtrafiken är begränsad och du bör därför ha bil eller motsvarande för att kunna ta dig hit. 

Anställningen
Tjänsten är en tillsvidareanställning på 80 % som inleds med 6 månaders provanställning. Du blir anställd direkt av Hotell och Restaurang Hovs Hallar (inte av Lokal Bemanning). I din anställning omfattas du av kollektivavtal.

Rekryteringen
Lokal Bemanning och rekryteringskonsult Kristoffer Hall stödjer Hovs Hallar i genomförandet av rekryteringen. Har du frågor om rekryteringen är du välkommen att kontakta Kristoffer på telefon 0430-71020.
 
Syftet med rekryteringsprocessen är att ge möjlighet till ömsesidig förståelse och successivt erbjuda ett bra beslutsunderlag för de som följer med på resan. Kontakter och ansökningar hanteras mycket diskret. Referenser kontaktas endast i sista fasen av rekryteringsprocessen, efter klartecken från dig. 
 
Din ansökan registrerar du senast 2023-11-26 via ansökningsformuläret bredvid.

Genom att fylla i ansökningsformuläret samtycker du till att vi hanterar dina personuppgifter. För mer information om denna hantering kan du läsa här. 
 

Ansökningsformulär


  • (max 50 MB)
  • (max 50 MB)
  • (max 50 MB)
  • Kommentera gärna varför du är intresserad av just den här tjänsten.