LB_logotyp

Lediga Tjänster


Teamledare
Laholm

Utlagt: 2023-02-15


Vi söker nu en bryggerimedarbetare med utökat ansvar som teamledare till Kopparbergs Bryggeri i Laholm!

Kopparbergs Bryggeri
Kopparbergs Bryggeri är ett av Sveriges mest nytänkande bryggerier och ligger bakom bland annat varumärken som Kopparbergs Cider, Sofiero och Zeunerts Craft Beer. Vårt absolut största fokus har alltid legat på att tillverka produkter som folket älskar. Kopparbergs Cider är idag Sveriges mest sålda och exporterade cider. Lika stolta är vi över våra öl Sofiero, Zeunerts, Höga Kusten och Fagerhult som tillhör storsäljarna.

För mer information om verksamheten, se www.kopparbergs.se

Snart kommer en av våra teamledare/lagledare att gå i pension och vi söker därför en ny kollega som vill växa in i en teknisk ansvarsroll i vår produktion. 

Arbetsuppgifter
Du kommer att arbeta i bryggeriet i Laholm som har huvudsakligt fokus på tappning av cider och specialprodukter inom Kopparbergs sortiment. Som bryggerimedarbetare är man en del i arbetslaget som tillser att produktionslinjen fungerar vilket till stor del handlar om:
 
·       Övervakning av maskiner och se till så att de producerar enligt plan.
·       Fylla på material och utföra omställningar i maskinerna.
·       Upprätta löpande kvalitetskontroller.
 
I rollen som teamledare kommer du dessutom att ha ett utökat ansvar för det ena arbetslaget, med fyra medarbetare. Du ansvarar för daglig uppstart av produktionen, samordning och stöttning av kollegor samt övergripande kontroll och dokumentation. Att minimera produktionsstörningar genom god planering och förebyggande underhåll är lika viktigt som att agera handlingskraftigt om störningar uppstår. Utöver eget arbete kopplat till driftsäkerhet har du även ansvaret för att vid behov kontakta och samordna externa resurser som mekanisk firma, elektriker eller maskintillverkare. 
 
I verksamheten totalt sett har vi stort fokus på hygien och värdesätter därmed kvalitet och rutiner i arbetet. Att arbeta i linje med vårt kvalitetssystem omfattar till stor del att följa skriftliga instruktioner samt vara noga med att dokumentera olika steg i arbetsprocessen. 
 
Truckkörning är en del i arbetsuppgifterna. Ange därför om du redan har behörighet för truck alternativt om vi behöver lösa det före/efter anställningens start. 
 
Delar av året är arbetet förlagt till dagtid och andra delar är det tvåskift. Som teamledare börjar du en timme innan dina kollegor för att starta upp maskiner och förbereda för produktionsstart. I gengäld slutar du givetvis en timme tidigare. 
 
Ordinarie produktionstider vid tvåskift: 
Vecka 1: Mån-tors 06.00-14.30 samt fredag 06.00-12.00. 
Vecka 2: Mån-tors 14.30-23.00 samt fredag 12.00-19.00.
 
Ordinarie produktionstider vid dagtidsarbete: 
Mån-tors 07.00-16.30 samt fredag 07.00-13.00
 
Observera alltså att du börjar och slutar en timme innan ordinarie produktionstid.                                          

Din profil

Vi söker en person som trivs i produktionsmiljö, har ett tekniskt intresse och som trivs med att ta initiativ och arbeta både systematiskt och problemlösande. Det finns inga specifika krav på utbildning, men du behöver förmåga att arbeta både praktiskt och administrativt då dokumentation och noggrannhet är viktiga i tillverkningsprocessen. 
 
Viktigast är en positiv inställning, förmåga att samarbeta liksom en vilja att lära sig yrket och verksamheten. 
 
Du behärskar det svenska språket samt har gärna truckkort (ange behörighet i ansökan). 

Anställning
Du blir anställd på heltid direkt av Kopparbergs Bryggeri AB i Laholm (inte Lokal Bemanning). Anställningen inleds med 6 månaders visstidsanställning som därefter planeras att övergå till tillsvidareanställning. Månadslön och villkor enligt befintligt kollektivavtal. Ange gärna uppsägningstid eller när du har möjlighet att tillträda tjänsten om det blir aktuellt. 

Ansökan
Lokal Bemanning och rekryteringskonsult Kristoffer Hall har ett helhetsansvar för rekryteringen. Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Kristoffer på telefon 0430-71020. Din ansökan registrerar du senast 2023-03-10 via ansökningsformuläret bredvid.

Genom att fylla i ansökningsformuläret samtycker du till att vi hanterar dina personuppgifter. För mer information om denna hantering kan du läsa här. 
 

Ansökningsformulär


  • (Endast Word,RTF,PDF)
    (max 50 MB)
  • (Endast Word,RTF,PDF)
    (max 50 MB)