LB_logotyp

Lediga Tjänster


Produktionsmedarbetare
Förslöv

Utlagt: 2022-06-28


Vill du arbeta i ett spännande företag under tillväxt? NP Nilsson Teknikcenter söker produktionsmedarbetare!

NP Nilsson
NP Nilsson är ett lokalt privatägt företag som i mer än 100 år har bedrivit handel med trävaror och byggnadsmaterial. NP Nilsson har sju butiker från Helsingborg till Halmstad på västkusten och dessutom en produktionsanläggning med ett tillhörande Teknikcenter för tillverkning av prefabricerade lösningar som takstolar, väggelement, emballage och kompletta villor. Förra året omsatte NP Nilsson ca 600 miljoner och trenden fortsätter stadigt att peka uppåt. Till vår hjälp har vi ca 180 medarbetare som är vår viktigaste tillgång. NP Nilsson är medlem och även delägare av den rikstäckande bygghandelskedjan Woody Bygghandel. 
 
Utöver bygghandelsverksamheten så erbjuder vi prefabricerade lösningar som takstolar, väggelement och kompletta villor från NP Teknikcenter - en modern och effektiv produktionsanläggning i Förslöv. Vi är för närvarande 33 medarbetare på plats vilket omfattar produktion, konstruktion och försäljning. Vi är ISO-certifierade i kvalitet, miljö och arbetsmiljö. 
 
Nyligen har byggnation av ett helt nytt logistikcenter och huvudkontor i anslutning till Teknikcenter i Förslöv påbörjats. NP Nilsson fortsätter att satsa för framtiden!
 
För mer information om NP Teknikcenter kan du besöka https://teknikcenter.npn.se 
 
Nu behövs förstärkning i arbetslaget som bygger väggar i Förslöv!


Arbetsuppgifter
I vår moderna produktionsanläggning vid tågstationen i Förslöv tillverkas framför allt takstolar och väggelement som sedan levereras till våra kunder inom byggbranschen. Du kommer tillsammans med kunniga och erfarna kollegor att lära dig yrket och arbeta med vår tillverkning av väggelement. 
 
På NP Teknikcenter tillverkar vi prefabricerade väggar där kunderna bestämmer i detalj hur väggarna ska se ut. Vi bygger med trä- och/eller stålreglar i en produktion som är anpassad för maximal flexibilitet. Vi kan leverera prefab väggelement med eller utan panel, med eller utan isolering, men inte med dragen EL och VS. Väggelementen tillverkas inomhus i våra moderna produktionslokaler där vi har fullständig kontroll på både fukt och materialspill, vilket gör oss kostnadseffektiva.
 
Arbetet med väggelement omfattar uppregling av sektioner/element, isolering, gipsning, fönster-isättning m.m. Väggtillverkningen är helt kundstyrd och mycket flexibel.
 
Till ditt stöd har du hjälpsamma och erfarna kollegor samt en teamledare som hjälper dig att växa in i arbetsuppgifterna. 
 
Kollegorna i andra arbetslaget tillverkar prefabricerade takstolar av kvalitetskontrollerat virke som sammanfogas med pressplåtar med hjälp av en hydraulpress med flera tons tryck. Takstolarna läggs upp i en fixtur som sitter fast med mycket starka magneter. Denna lösning gör att alla takstolar blir likadana men det är samtidigt lätt att lägga upp en ny takstolstyp. Detta gör att vi inte behöver tillverka långa serier för att få en låg kostnad.
 
Arbetstider är huvudsakligen 07.00-16.00. Anläggningen ligger på Profilvägen 8 i Förslöv.

Din profil

Vi söker en praktisk person med energi, god samarbetsförmåga och förståelse för noggrannhet. Det är meriterande med några års erfarenhet inom tillverkningsindustri. Erfarenhet från ritningsläsning är också en fördel. Viktigast är dock en positiv inställning och en långsiktig ambition samt vilja att lära sig yrket. 

Anställning
Du blir anställd på heltid av Lokal Bemanning och kommer att arbeta som uthyrd konsult hos NP Nilsson i Förslöv. Tjänsten har långsiktiga förutsättningar och ambitionen på sikt är att du blir tillsvidareanställd direkt av NP Nilsson. Heltidsanställning med månadslön och villkor enligt befintligt kollektivavtal. 
 
Lokal Bemanning är ett auktoriserat Bemannings- och Rekryteringsföretag som arbetar nära både personal och kunder med fokus på Båstad och Laholm. Genom åren är det många som har börjat sin anställning via oss och som sedan fått ett erbjudande om att stanna kvar hos NP Nilsson. Vårt nära samarbete och vår ambition om långsiktighet blir en trygghet för dig. 

Ansökan
Lokal Bemanning och rekryteringskonsult Kristoffer Hall ansvarar för rekryteringen. Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Kristoffer på telefon 0430-71020. Din ansökan registrerar du senast 2022-07-17 via ansökningsformuläret bredvid.

Genom att fylla i ansökningsformuläret samtycker du till att vi hanterar dina personuppgifter. För mer information om denna hantering kan du läsa här. 
 

Ansökningsformulär


  • (Endast Word,RTF,PDF)
    (max 50 MB)
  • (Endast Word,RTF,PDF)
    (max 50 MB)