LB_logotyp

Uthyrning


I ett uthyrningsprojekt är det vi som ansvarar för hela rekryteringsprocessen samt anställer den kandidat som sedan hyrs ut som konsult till kunden. Det är Lokal Bemanning som skriver på ditt anställningsavtal, betalar ut lön, ansvarar för din arbetsmiljö, tar emot din tidrapport över arbetade timmar, hanterar semester, sjukfrånvaro, försäkringar och pensionsinbetalningar.
Det är vi som finns där för din skull i med- och motgångar.

Uthyrningsprojektens varaktigheten varierar från veckor till år. I de fall som vi kan bedömma tidsomfattningen skriver vi visstidsanställningar med våra konsulter och i de fall som vi inte kan förutse tidsomfattningen på projektet blir det tillsvidareanställning (i vissa fall provanställning).  

Vid uthyrningsförfrågningar från våra kunder är det oftast viktigt med snabb tillsättning av en tjänst. Av den anledningen hinner vi inte alltid annonsera efter kandidater, utan söker i vår befintliga databas. Om du är intresserad av nya jobberbjudande ser vi därför gärna att du registrerar dig via vårt ansökningsformulär.

Våra anställningsvillkor följer våra kollektivavtal mellan Bemanningsföretagen och Unionen för tjänstemän samt Bemanningsföretagen och LO-förbunden för arbetare.