LB_logotyp

Lediga Tjänster


Kundservicemedarbetare
Vallberga/Laholm  

 

Utlagt: 2024-02-08Södra Hallands Kraft
SHK är en kundägd energikoncern som verkar i Laholm och delar av Båstad. Här driver vi vår verksamhet i ett moderbolag och tre dotterbolag. Vårt uppdrag är att skapa en enkel energivardag för våra kunder.
 
I takt med att framtidens energilandskap växer fram och efterfrågan på fossilfri och förnybar energi ökar, är vi med för att möta våra kunders behov. I dag jobbar vi med elnät, biogas, energilösningar och energiförsäljning. Med innovation, nytänkande och god service gör vi det enkelt för våra kunder och lotsar dem till rätt lösning.
 
Varje arbetsuppgift bidrar starkt till lokalsamhällets utveckling. Hållbar utveckling är ett av våra kärnvärden oavsett om det gäller erbjudande av solceller, laddstationer för elbilar eller kundanpassade och klimatsmarta energilösningar. I Laholm har vi blivit utnämnda till Årets Hållbara Företag tack vare ett framgångsrikt arbete med satsningar inom både miljö och social påverkan.
 
Som medarbetare hos oss har du många möjligheter att göra skillnad i vardagen, både för dig själv och våra kunder. Idag är vi ca 50 medarbetare fördelade på många olika yrken och funktioner. Inom organisationen finns även goda möjligheter till vidareutbildning inom respektive yrkesområde.
 
Vi vet att engagerad personal är det som ger oss möjlighet att överträffa kundernas förväntningar och därför jobbar vi medvetet för att vara en attraktiv arbetsgivare. Läs mer om verksamheten på www.sodrahallandskraft.se

Arbetsuppgifter
Rollen ingår i vårt kundserviceteam som består av fem personer, med gemensamt fokus på daglig kontakt med våra kunder samt tillhörande administration. Våra kunder kan kontakta oss både genom ett besök på kontoret i Vallberga eller via mail och telefon. Vanliga ärenden som vi hjälper kunder med kan vara t. ex. ändring av avtal, frågor kring flytt, planerade grävprojekt på tomten, mätaravläsning, strömavbrott, frågor kring fakturering och intresse av andra produkter. Vi ger kunderna den information som de behöver samt tillser att ärenden upprättas och drivs vidare inom respektive kategori.
 
I kundserviceteamet blir du den som är mest tillgänglig för att ta emot besökare och leveranser till kontoret samt tillse att de tas om hand. Dessutom ansvarar du för företagets telefonväxel i form av inkommande samtal och vidarekoppling till rätt person
 
Din roll kommer även att omfatta till exempel posthantering, beställning av kontorsmateriel samt bokning av möten och konferenslokaler. Det är en bred tjänst med fokus på service både internt och gentemot våra kunder.  
 
Arbetstider är huvudsakligen måndag till fredag 08:00-16:30. 

Din profil

Vi ser gärna att du har ett antal års arbetslivserfarenhet inom kundservice och försäljning. Om du dessutom har ett intresse för energifrågor och hållbarhet samt erfarenhet från vår bransch är det en bonus. Viktigast är dock en nyfikenhet och ett intresse för att lära sig nya saker i kombination med en passion för kundservice.
 
Då arbetet innebär mycket kontakt med olika kundkategorier bör du ha ett utåtriktat sätt och känna dig motiverad av att jobba i en målinriktad serviceroll. Som person är det även värdefullt om du har god samarbetsförmåga samt en positiv inställning. 
 
Du har god datorvana samt behärskar svenska språket väl i tal och skrift. 

Anställning
Du blir anställd på heltid direkt av Södra Hallands Kraft (ej Lokal Bemanning). Tjänsten är en tillsvidareanställning som inleds med 6 månaders provanställning. Tjänsten omfattas av kollektivavtal med Unionen. Anställningen startar under våren, enligt överenskommelse.

Ansökan
Lokal Bemanning och rekryteringskonsult Kristoffer Hall stödjer Södra Hallands Kraft i genomförandet av rekryteringen. Har du frågor om rekryteringen är du välkommen att kontakta Kristoffer på telefon 0430-71020.

Syftet med rekryteringsprocessen är att ge möjlighet till ömsesidig förståelse och successivt erbjuda ett bra beslutsunderlag för de som följer med på resan. Kontakter och ansökningar hanteras mycket diskret. Referenser kontaktas endast i sista fasen av rekryteringsprocessen, efter klartecken från dig. 

Din ansökan registrerar du senast 2024-03-03 via ansökningsformuläret bredvid.

Genom att fylla i ansökningsformuläret samtycker du till att vi hanterar dina personuppgifter. För mer information om denna hantering kan du läsa här
 

Ansökningsformulär


  • (Endast Word,RTF,PDF)
    (max 50 MB)
  • (Endast Word,RTF,PDF)
    (max 50 MB)