LB_logotyp

Lediga Tjänster


Kundtjänstmedarbetare
Laholm

Utlagt: 2024-07-01Spandex
Spandex är Nordens ledande leverantör inom skyltproduktions- och displaybranschen. Företaget specialiserar sig på försäljning, distribution och service inom digitaltryck, fordonsfoliering/car-wrapping, skyltmaterial/skyltsystem, screentryck samt bearbetning så som bockning, fräsning, skärning, arkning m.m. 
 
Spandex representerar branschens ledande varumärken för grafiska lösningar och har ett stort antal kunder över hela världen, som är beroende av företagets breda produktutbud av lösningar, professionell rådgivning och service samt kundanpassade lösningar. 
 
En av våra medarbetare kommer att börja studera till hösten och därför söker vi nu efter en ny kollega till vårt kundtjänstteam i Laholm.
 
Verksamheten i Laholm och Spånga omsätter runt 200 miljoner och har ca 55 anställda varav ca 35 i Laholm. För mer information, se www.spandex.se
 

Tjänsten
Du kommer att arbeta i ett team med hög ambitionsnivå som består av fem kundtjänstmedarbetare och en kundtjänstchef med placering i Laholm. Teamets huvudsakliga ansvar är att hjälpa företagskunder genom ordermottagning, rådgivning och information relaterat till produkter, leveransbesked, prisuppgifter och reklamationer. Stor del av kundservicen utförs via telefon och mail med hjälp av affärssystemet SAP och CRM-systemet C4C som stöd.
 
Teamet arbetar även med intern support till säljorganisationen samt vid till exempel kampanjer med utgående samtal till befintliga kunder. På sikt finns en möjlighet att utvecklas i tydligare riktning mot försäljning och lägga mer fokus på arbete i vårt team av innesäljare.

Din Profil
Erfarenhet av kundservice och försäljning är ett krav. Som person ser vi gärna att du är serviceinriktad och motiveras av att jobba mot tydliga mål samt att du har en positiv inställning och trivs i ett nära samarbete med dina kollegor. Snabba kundleveranser och viss säsongspåverkan gör att du bör trivas med ett periodvis högt tempo.
 
Du behärskar svenska och engelska väl i tal och skrift samt har god datorvana.

Anställning
Anställningen är ett vikariat på 2 år som därefter kan övergå i en tillsvidareanställning. Du blir anställd på heltid direkt av Spandex (inte av Lokal Bemanning). Start efter sommaren eller enligt överenskommelse. I din anställning omfattas du av kollektivavtal med Unionen. 

Rekryteringen
Lokal Bemanning och rekryteringskonsult Kristoffer Hall stödjer Spandex i genomförandet av rekryteringen. Har du frågor om tjänsten och rekryteringen är du välkommen att kontakta Kristoffer på 0430-710 20. 
 
Syftet med rekryteringsprocessen är att ge möjlighet till ömsesidig förståelse och succesivt erbjuda ett bra beslutsunderlag för de som följer med på resan. Kontakter och ansökningar hanteras mycket diskret. 

Din ansökan registrerar du senast 2024-07-28 via ansökningsformuläret bredvid.

Genom att fylla i ansökningsformuläret samtycker du till att vi hanterar dina personuppgifter. För mer information om denna hantering kan du läsa här. 
 

Ansökningsformulär


  • (max 50 MB)
  • (max 50 MB)
  • (max 50 MB)
  • Skriv gärna några rader om varför du söker just denna tjänst.