LB_logotyp

Lediga Tjänster


Redovisningskonsult
Laholm

Utlagt: 2023-03-17Studio Ekonomi
Studio Ekonomi är en ung redovisningsbyrå med stark tillväxt som drivs av Matilda Rantala och Sanna Johansson. Efter flera års arbete på andra byråer startades Studio Ekonomi med en tydlig ambition om att utmana etablerade aktörer, att bygga affärsmodellen utifrån kunders behov istället för det omvända och att ligga i framkant gällande digitalisering och affärsrådgivning.  
 
Tack vare ett stort kontaktnät i det lokala näringslivet, värdefulla rekommendationer och referenser från nöjda kunder samt en uttalad ambition om att växa och bygga en framgångsrik redovisningsbyrå från grunden har kundlistan ökat i hög takt. Tiden är nu rätt för att rekrytera en kollega som vill ta steget in i en framtidsbransch och bli en viktig del i ett företag som vågar utmana och som har en tydlig utvecklingsplan. 
 
Både Matilda och Sanna är auktoriserade redovisningskonsulter via branschorganisationen Srf Konsulterna. Även certifiering som Affärsrådgivare finns på meritlistan. Tjänsterna som erbjuds kunder omfattar allt inom redovisning, lön och affärsrådgivning, likväl som att hjälpa företag att utvecklas inom digitalisering med till exempel byte av affärssystem med tillhörande utbildning och support. 
 
Samtidigt som fokus på kundnytta är mycket tydligt är även balansen mellan arbete och familj/fritid högt prioriterad. Som anställd på Studio Ekonomi är det en självklarhet att få rätt förutsättningar för den balansen vilket ofta är en utmaning inom branschen. Det omfattar bland annat att som nyanställd få mycket stöd samt komma in på rätt nivå med arbetsuppgifter och ansvar som anpassas utifrån individuella förutsättningar. 
 
Om du vill utvecklas inom en spännande bransch och få stöd och energi från rutinerade kollegor med hög ambitionsnivå så är det här en fantastisk möjlighet!
 
För mer information om verksamheten, se www.studioekonomi.se

Arbetsuppgifter
Först och främst är det viktigt att understryka att möjligheten att anpassa arbetsuppgifter och ansvar beroende på vad du har för förutsättningar och ambition är mycket god. Det finns utrymme både för dig som har arbetat inom vår bransch tidigare och dig som kommer från andra områden. 
 
För den som saknar erfarenhet i rollen som redovisningskonsult blir första steget att arbeta som stöd i de uppdrag som Matilda och Sanna har. Det handlar då till stor del om bland annat löpande bokföring, lönehantering, arbetsgivardeklarationer och moms. I det sammanhanget är det Matilda och Sanna som har ansvar och huvudsaklig kommunikation med kunden. 
 
Erfarenhet från upplärning av kollegor på tidigare byråer är stor och du kommer att börja med en stegvis utvecklingsplan för att lära dig alla delar av yrket. Framförallt kommer du att möta en syn på att du är viktig och att ge dig rätt stöd och förutsättningar alltid får utrymme. Efter hand som du lär dig mer kommer du att få eget kundansvar samt hantera större delar av de mer kompetenskrävande arbetsuppgifterna samt rådgivningen som tillhör. 
 
Vi delar kontor för att kunna arbeta sida vid sida, vilket ger bästa möjlighet till diskussion och erfarenhetsutbyte men även att ha roligt tillsammans!
 
Bokföring och lön hanteras huvudsakligen i Fortnox och Visma.  
 
Kontoret ligger i trevliga lokaler på Hästtorget 6 i Laholm. Vi arbetar huvudsakligen ”kontorstid” men erbjuder god flexibilitet att anpassa arbetstider då vi inte är låsta till vissa öppettider. 
 
Din profil

Vi söker dig som vill arbeta med och utvecklas inom ekonomi och rådgivning. 
 
Du har en utbildning inom ekonomi som ger dig en bred förståelse för vårt yrkesområde, men det spelar ingen roll om det är en praktiskt inriktad utbildning som redovisningskonsult/lönekonsult eller en bredare ekonomiutbildning från högskola/universitet. Erfarenhet från arbete inom andra yrkesområden kan vara värdefullt, t.ex. service, försäljning eller administration. 
 
Det viktigaste du tar med dig är ett driv och en vilja att lära dig yrket. Dessutom krävs god förmåga att samarbeta och kommunicera samt en passion för att leverera service och kundnytta i allt du gör. 
 
Goda datorkunskaper och en förmåga att hantera svenska språket väl ser du säkert också som självklarheter.  

Anställning
Du blir anställd på heltid direkt av Studio Ekonomi Lagan AB (inte Lokal Bemanning). Tjänsten är en tillsvidareanställning som inleds med 6 månaders provanställning. 

Ansökan
Lokal Bemanning och rekryteringskonsult Kristoffer Hall stödjer Studio Ekonomi i genomförandet av rekryteringen. Har du frågor om tjänsten och rekryteringen är du välkommen att kontakta Kristoffer på 0430-710 20. 
 
Syftet med rekryteringsprocessen är att ge möjlighet till ömsesidig förståelse och succesivt erbjuda ett bra beslutsunderlag för de som följer med på resan. Kontakter och ansökningar hanteras mycket diskret. Till och med första intervjun är Kristoffer Hall den enda som är medveten om ditt deltagande i rekryteringen.  

Din ansökan registrerar du senast 2023-04-09 via ansökningsformuläret bredvid.

Genom att fylla i ansökningsformuläret samtycker du till att vi hanterar dina personuppgifter. För mer information om denna hantering kan du läsa här. 
 

Ansökningsformulär


  • (Endast Word,RTF,PDF)
    (max 50 MB)
  • (Endast Word,RTF,PDF)
    (max 50 MB)
  • Skriv gärna en kommentar kring varför du söker just den här tjänsten.