LB_logotyp

Lediga Tjänster


Montör/Installatör
Ängelholm 

Utlagt: 2023-02-24Tekå Persienner AB
Tekå Persienner är ett familjeföretag som startades 1991 i Halmstad och har med åren växt och är nu även representerat med showroom i Laholm och Ängelholm. Vi säljer och installerar helhetslösningar inom utvändiga och invändiga solskydd som till exempel markiser, persienner, rullgardiner och lamellgardiner. Våra kunder hittar man huvudsakligen längs västkusten från Helsingborg upp mot Falkenberg. 
 
Vi har en ambition om fortsatt tillväxt och kan ödmjukt konstatera att det är våra nöjda kunder som ger oss en förutsättning för det. Vi är ett litet team om totalt 6 personer som jobbar nära varandra och det gör att alla är en viktig del i företaget samt har stor möjlighet att påverka. Nu behöver vi förstärkning med en montör/solskyddstekniker till teamet som jobbar med installation hos våra kunder.
 
För mer information, se www.tekapersienner.com 

Arbetsuppgifter
Vi erbjuder en tjänst som montör/solskyddstekniker och i den rollen arbetar man till största delen med installation och service av solskyddsprodukter ute hos våra kunder, som är både företag och privatpersoner.
 
Oftast har en av våra säljare första kontakten med kunden, vilket omfattar val av produkt och vilket arbete som ska göras. I rollen som montör ansvarar man därefter för att planera, boka in och utföra service och installationer. Våra montörer har egna tjänstebilar med verktyg och övrig utrustning för att lösa de flesta installationer och resterande material lastas i Ängelholm. 
 
Vid installation av motoriserade/automatiserade produkter, som t.ex. vissa markiser, har vi samarbete med elektriker som slutför elinstallationen. 
 
Arbetstider är vardagar 08.00-16.30 (8-16 på fredagar) med en halvtimmes lunch. Det är sällan vi behöver jobba över, men då vi har en säsongspåverkan är det något högre tempo under vår/sommar. Vi startar oftast dagen i Ängelholm där vi har vårt huvudsakliga produktlager.  

Din profil

Vi söker dig som är praktiskt lagd och har viss yrkeskunskap inom ett närliggande område. Erfarenhet kan komma från t.ex. en roll som vaktmästare, hantverkare eller händig ”hemmafixare”. Vana vid arbete med handverktyg (borr, skruvdragare etc.) är nödvändigt. 
 
Vi kommer att stå för upplärningen när det gäller våra produkter och därför är det inte ett krav med erfarenhet från just vår bransch. I början arbetar du med en erfaren kollega som hjälper dig att komma in i yrkesrollen. 
 
Som person är det viktigt att du är självgående, van vid praktisk problemlösning och trivs med att möta människor i din yrkesroll. Du är bra på att planera och kan vara flexibel eftersom det i perioder är högt tempo och många ärenden som kallar på uppmärksamhet.  
 
Det är önskvärt med datorvana då vi hanterar viss kundinformation digitalt och fler produkter med tiden får ett större inslag av automatisering och styrning. Ange om du har B-körkort, då det krävs för tjänsten.

Anställning
Tjänsten är en tillsvidareanställning med 6 månaders provanställning direkt hos Tekå Persienner AB med start enligt överenskommelse. 

Ansökan
Lokal Bemanning och rekryteringskonsult Kristoffer Hall samordnar rekryteringsprocessen. Har du frågor om rekryteringen är du välkommen att kontakta Kristoffer på 0430-71020. Din ansökan registrerar du senast 2023-03-10 via formuläret bredvid.

Urval och intervjuer sker löpande och vi tar därför gärna emot din ansökan snarast möjligt. 

Genom att fylla i ansökningsformuläret samtycker du till att vi hanterar dina personuppgifter. För mer information om denna hantering kan du läsa här
 
loading...

Ansökningsformulär


  • (Endast Word,RTF,PDF)
    (max 50 MB)
  • (Endast Word,RTF,PDF)
    (max 50 MB)