LB_logotyp

Uthyrning

Att hyra personal skapar stor flexibilitet avseende tid och kostnad och passar utmärkt för företag som t.ex. behöver förstärkning vid arbetstoppar alternativt en ersättare under föräldraledighet eller semester. Utan bemanningsföretag skulle en tredjedel av svenska företag tvingas lägga ut arbete på annat företag medan en fjärdedel skulle vara tvungna att tacka nej till uppdrag [Almega 2013].

Att hyra personal kan också vara ett första steg för företag som överväger att anställa en ny medarbetare men som ännu inte vet om behovet står sig långsiktigt.


Så här jobbar vi
Vid inhyrning av personal är Lokal Bemanning arbetsgivare och tar det fulla ansvaret avseende praktiska delar såsom rekrytering, anställningsavtal, lön, sjuklön, semester, försäkringar och pensionsinbetalningar. Vi är även ansvariga för konsultens engagemang, prestation, utveckling och i vissa fall avslut av anställning.

I många fall har vi kandidater som snabbt kan göras tillgängliga för att ta ett uppdrag hos våra kunder. Om det gäller mer specifika tjänster kan uthyrningen börja med att vi lägger ut en annons och rekryterar en ny medarbetare för det aktuella konsultuppdraget.

Vid uthyrning av personal vet vi vikten av att anpassa tjänsten efter dina förutsättningar samt erbjuda enkelhet och tydlig kommunikation för att på bästa sätt lösa ditt bemanningsbehov.

Vår debitering består av ett tydligt överenskommet pris per arbetad timme eller månad.

Ring oss på 0430-710 20 eller fyll i kontaktformuläret
så återkommer vi för en diskussion om hur vi kan hjälpa dig.

 
Uthyrningsprocess
Klicka för större bild
 
Kontakt